Ploegchef nachtploeg verpakkingshal - Vast contract
manpower
Roeselare, Belgium
12 dagen geleden

Job Description

Als ploegchef zal je samen met je collega ploegleider de beoogde productieplanning realiseren. Hierbij ga je jouw ploeg van circa 20 personen sturen en coachen, productieveranderingen communiceren en waar nodig actief meewerken.

Verder ben jij het eerste aanspreekpunt bij storingen tijdens het productieproces en waar nodig contacteer je de technische dienst.

Tot slot zorg je voor een goede werksfeer binnen je team en door je betrokkenheid evalueer je periodiek de mensen van je team.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor een sterke speler binnen de voedingsindustrie met internationale uitstraling in regio Roeselare zijn wij op zoek naar een bijkomende ploegchef nacht ter uitbreiding van de verpakkingsafdeling.

Candidate Profile

De ploegchef waar wij naar op zoek zijn heeft bij voorkeur een technische achtergrond door studies of eigen interesses en heeft een eerste werkervaring als leidinggevende binnen productie.

Je bent een organisatorisch talent en kan nauwgezet planningen, instructies naar kwaliteit en veiligheid & problemen binnen productie opvolgen.

Als persoon ben je mensgericht, hands-on en neem je doordachte beslissingen.

Client Offer

Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterke en moderne organisatie met toekomstperspectief . Als ploegleider krijg je een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde functie met een aantrekkelijk bediendencontract met extra legale voordelen.

Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier