Senior Projectengineer  
Group Tormans
Westerlo
20 dagen geleden

Senior Project Engineer

In de Cabinefabriek in Westerlo worden dagelijks meer dan 200 cabines geproduceerd voor DAF Trucks Eindhoven en voor Leyland.

Kant en klaar en ready to drop . In tientallen versies en in duizenden verschillende kleuren, geheel naar wens van de klant.

De Cabinefabriek is een unieke mix van ultramoderne robottechnologie en vakmanschap. Het resultaat zijn toonaangevende cabines die uitblinken in kwaliteit, ruimte en comfort.

De cabines uit Westerlo zijn letterlijk het gezicht van elke DAF.

Voor de afdeling centrale productie engineering zijn we op zoek naar een ervaren project engineer.

Tasks

Binnen een strategisch project ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van de final assembly (trimming). Je opdracht strekt zich uit van engineering tot en met industrialisatie, waarbij je verantwoordelijk bent voor :

Het vastleggen van de concepten.

Het schrijven van de order specificatie, leveranciersonderzoek en order traject.

Engineering, opbouw en afnemen de installaties bij de leverancier.

Opbouw en in productie stellen van de installaties tot en met de overdracht van de installaties aan de productie afdeling.

Je leidt hierbij een team van DAF medewerkers van diverse afdelingen en je verzorgt de nodige communicatie zowel richting de leveranciers als de interne stakeholders.

Je rapporteert aan de project manager.

Profile

Om goede invulling te kunnen geven aan deze functie beschik je over een Master werk / denk niveau en beschik je over een afgeronde opleiding als Industrieel ingenieur of gelijkwaardig.

Je hebt tenminste 5 jaar relevante werkervaring als project engineer in een productieomgeving. Daarbij heb je de uitdagingen op vlak van veiligheid, ergonomie, logistiek, kwaliteit en efficiëntie tot het gewenste resultaat gebracht.

Je hebt ervaring met projectmatig werken en werkt doelgericht richting vooropgestelde timing en budget. Je bent vertrouwd met principes als Six Sigma en Lean Manufacturing.

Een basiskennis van autocad is aangewezen.

Ervaring met het opzetten van final assembly processen binnen de automotive (OEM of Tier1 toeleverancier) is een pluspunt voor deze functie.

Competenties

Van nature ben je een doorzetter die van aanpakken weet. Je houdt van moeilijke vraagstukken en weet die op gestructureerde wijze te behandelen en over te brengen aan de verschillende betrokkenen.

Je beschikt over de volgende goed ontwikkelde competenties :

Conceptueel en analytisch denken

Plannen en organiseren

Uitstekende communicatieve vaardigheden (aansturen van een project team)

Pragmatisch en probleemoplossend

Stressbestendig

Flexibel (business trips en occasioneel weekendwerk)

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
voortzetten
Aanvraagformulier