ASSISTENT KWALITEITSCONTROLE REGIO ZWEVEGEM
manpower
Zwevegem, Belgium
5 dagen geleden

Job Description

Je staat in voor kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole op de werkvloer. Dit zijn diverse controles waaronder controle gewichten, sensorische testen, hygiënecontroles personeel, .

 • Je registreert alles en volgt dit samen op met de kwaliteitsverantwoordelijke. Je waakt er tevens over dat de producten aan de kwaliteitsnormen beantwoorden, via steekproeven.
 • Client Description

  Onze klant regio Zwevegem, is gespecialiseerd in de voedingssector. Hierbij gaan ze op zoek naar een assistent kwaliteitscontrole.

  Candidate Profile

  Je bent verantwoordelijk en kan een team sturen indien nodig. Je gaat secuur en efficiënt te werk. Je kan zowel zelfstandig, als in team werken.

  Client Offer

  Je komt terecht in een groeiende omgeving, met een gemotiveerd team! Je werkt tijdens de dag van 6h tot 15h of 7h tot 16h.

  Is deze job iets voor jou? Bel 056 25 85 55 of mail ons naar office.kortrijk manpower.be

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier