Repair Coordinator (m/v)
Robert Bosch GmbH
Anderlecht
5 dagen geleden

Jouw bijdrage aan iets groots

In de functie van coördinator ben je verantwoordelijk voor de organisatie en planning van alle herstellingen van hydraulische componenten die intern en in onze fabrieken uitgevoerd worden.

Je verzorgt daarnaast, samen met een collega, de administratie van de afdeling en staat zo in voor het opstellen van correcte en duidelijke offertes en orders en facturatie naar onze klanten toe.

Je onderhoudt zowel met leveranciers als interne afdelingen goede contacten zodat je snel en accuraat vragen van klanten kan beantwoorden.

Je begeleidt tevens verzekeringsmaatschappijen, keuringsinstanties en klanten bij bezoeken aan en functietesten in onze werkplaats.

Wat jou onderscheidt

 • Je hebt een diploma hoger onderwijs Elektro-mechanica of Mechanica.
 • Kennis of ervaring in hydraulica en / of service-administratie is een must.
 • Je hebt sterke sociale vaardigheden en een klantgerichte attitude : probleemoplossend en resultaatsgericht
 • Ervaring met SAP (CS module) is een pluspunt.
 • Je spreekt vlot Nederlands en Frans en hebt kennis van het Engels of Duits.
 • Jouw toekomstige werklocatie biedt jou

  Een aantrekkelijk salaris met bijkomende extralegale voordelen, maar vooral een boeiende functie met ontwikkelingsmogelijkheden naar engineering, projectafdeling of external sales binnen een toonaangevend, internationaal en financieel gezond concern.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier