Ervaren dossierbeheerder- boekhoudkantoor met familiale troeven
Austin Bright
Brussels
5 dagen geleden

Werk jij al enkele jaren in een rol als dossierbeheerder, en heb jij het gevoel goed te passen in een boekhoudkantoor met een famiale sfeer ?

Weet jij ook dat het belangrijk is om je professioneel leven op een flexibele manier te kunnen afstemmen met jouw persoonlijk leven?

Dan is dit boekhoudkantoor in de streek van Jette een interessante optie voor u!

De focus van hun dienstverlening ligt bij het adviseren omtrent boekhouding en fiscaliteit voor een cliënteel dat bestaat uit eenmanszaken en KMO's, waarvan ook enkele lokale klanten.

Goede klantenrelaties is dan ook iets waar de zaakvoerder in dit boekhoudkantoor veel waarde aan hecht.

Momenteel gaat hun zoektocht uit naar een ervaren kandidaat die kan ondersteunen in een rol van Dossierbeheerder A - Y. We geven hier wat meer informatie over de open functie.

Ervaren dossierbeheerder - De functie omschrijving

Je krijgt in deze functie de mogelijkheid om een doorlopende groei te kennen , onder leiding van de kundige zaakvoerder.

Uiteindelijk groei jij door tot een rol met meerdere verantwoordelijkheden :

 • Het inboekwerk;
 • de fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting);
 • De balansen en jaarrekening opstellen;
 • Tussentijds klantencontact voeren.
 • Ervaren dossierbeheerder - Jouw profiel

 • Jij behaalde een diploma in de richting van accountancy - fiscaliteit en deed hierna alvast enkele jaren ervaring op;
 • Nog belangrijker dan deze ervaring is jouw motivatie om bij te leren en nieuwe kennis op te doen;
 • Je voelt je optimaal in een werkomgeving met een aangename sfeer , waar samenwerken met je collega's en de zaakvoerder centraal staat;
 • Contact voeren met de klanten vanwege administratieve doeleinden is geen enkel probleem dankzij jouw communicatieve vaardigheden .
 • Ervaren dossierbeheerder - Het aanbod

  Werken in een aangename omgeving : De rustige sfeer die in dit kantoor hangt zorgt ervoor dat je geen al te hoge werkdruk zal ervaren.

  Komen werken in een vijfkoppig team die samen instaan voor een prettige sfeer, zorgt ervoor dat je graag tijd in dit boekhoudkantoor zal doorbrengen.

  Een marktconform salarispakket : Naast het brutoloon dat kan oplopen afhankelijk van jouw voorkennis en ervaring, ontvang je in deze functie ook een nettovergoeding, maaltijdcheques en de optie tot een wagen na verloop van tijd.

  Heb je interesse in deze vacature? Of ken je iemand die hier interesse in zou hebben? Laat ons dit zo snel mogelijk weten door het CV te sturen naar apply austinbright.

  com. Nicolas helpt je graag verder in je zoektocht!

  We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van uw kandidatuur.

  BIBF / IAB / boekhouding / accountant / dossierbeheerder / accounting / fiscaliteit / boekhoudkantoor / audit / belastingen / belastingconsulent / auditeur / accountantskantoor / jurist / I.

  A.B. / B.I.B.F. / IPCF / IEC / fiduciaire

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier