Chauffeur vrijwilligersvervoer
11.11.11
Gent
6 dagen geleden

We nemen onszelf verplaatsen als vanzelfsprekend, maar veel kwetsbare mensen raken niet -op een betaalbare manier- op hun bestemming.

Als vrijwilliger bij Hop-in heb je de kans om deze mensen te helpen medische ondersteuning te krijgen.Concreet zoeken we chauffeurs die met hun eigen wagen mensen willen vervoeren naar hun dokters-

of ziekenhuisbezoeken en terug.

Niet-dringend (zittend) medisch vervoer krijgt steeds voorrang maar ook voor niet-medisch vervoer (samen boodschappen doen, een kappersafspraak of op bezoek bij vrienden) kunnen klanten beroep doen op ons.

Verkies je om enkel medisch vervoer te doen of enkel niet-medisch vervoer? Geen probleem! We bespreken je voorkeur in een persoonlijk gesprek.

Wat mag je verwachten?

 • Een waardevolle tijdsbesteding
 • Onkostenvergoeding
 • Ontmoetingsmomenten
 • Verzekering
 • Hop-in is een vrijwilligersorganisatie die in de schoot van LM Oost-Vlaanderen is opgericht. Vrijwilligersvervoer binnen een medische context is de kern van onze organisatie.

  We zijn voornamelijk actief in regio Oost-Vlaanderen. Als vrijwilliger voer je ritten uit voor mensen uit je eigen regio.

  Je bepaalt zelf welke dagen en uren je beschikbaar bent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier