Productie supervisor weekend - Vast contract
manpower
Roeselare, Belgium
4 dagen geleden

Job Description

Als productie supervisor voor het weekend zal je de rechterhand worden van de productie manager en zijn taken voor het weekend overnemen.

Hierbij zal je 2 ploegleiders rechtstreeks superviseren en ondersteunen waaronder circa 15 à 20 operatoren werken per ploeg.

Hierbij zal je de verantwoordelijkheid opnemen naar binnenkomende en afgewerkte producten alsook over de productieflow en -

cijfers. Tot slot ondersteun je ook bij technische interventies naar het machinepark en waar nodig pas je hierdoor de productieplanning aan.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Door de groei van onze klant actief in de voeding industrie gelegen in het hart van West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar productie supervisor voor het weekend.

Candidate Profile

De productie supervisor waar wij naar op zoek zijn heeft een technisch, landbouw of voeding gericht bachelor diploma en enkele jaren ervaren als ploegleider of als productieleider.

Als persoon heb je affiniteit en interesse in de landbouw en voeding, ben je communicatief in het Nederlands, Frans & Engels, sterk met cijfers en vooral een people manager met interesse in techniek.

Tot slot ben je al supervisor gans het weekend stand-by en flexibel naar werkuren.

Client Offer

Bij opstart krijg je een uitgebreide opleiding in dag regime waarna je de verantwoordelijkheid zal opnemen in het weekend.

Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk bruto maandloon aangevuld met maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, GSM & laptop, etc.

Ben jij de supervisor waar wij naar op zoek zijn? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier