Hoofdverpleegkundige
11.11.11
Leuven
7 dagen geleden

Zorg Leuven ambieert een kwaliteitsvolle en betaalbare zorg voor iedere Leuvenaar, zowel binnen ouderenzorg, kinderopvang als de thuiszorg.

Je komt terecht in één van onze vier woonzorgcentra; WZC Booghuys of WZC Edouard Remy in het centrum van Leuven, WZC Ter Putkapelle in Wilsele of WZC Ter Vlierbeke in Kessel-Lo.

Als hoofdverpleegkundige zorg je voor een goede personeelsplanning en het reilen en zeilen op de afdeling. Jouw doel is de bewoners een thuisgevoel bezorgen.

Samen met het multidisciplinair team (verpleging, zorgkundigen, medewerkers schoonmaak en logistiek, animator, kinesitherapeut, ergotherapeut) van jouw afdeling zorg je voor een kwalitatief hoogstaande zorg aan bewoners en stimuleer je hun zelfredzaamheid.

Hiervoor coach je het team naar samenwerking en integrale kwaliteitszorg, motiveer je jouw medewerkers tot bijscholing en kennisoverdracht en zorg je voor een optimale inzet aan materialen en hulpmiddelen.

Zelf neem je deel aan afdelingsoverschrijdende overlegmomenten en werkgroepen. Je neemt het voortouw bij het uitwerken en implementeren van nieuwe werkmethoden en veranderingsprocessen en werkt nauw samen met je collega-

hoofdverpleegkundigen, de directeurs en coördinatoren.

Je rapporteert regelmatig aan de directeur van het woonzorgcentrum.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier