Technicus HVAC - Onderhoud, Herstellingen, Optimalisatie - Sterk Loon
manpower
Sleidinge, Belgium
5 dagen geleden

Job Description

Als Technicus HVAC begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-

klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij de goede service en kwaliteitsproducten ga je langs bij klanten waarmee lange termijnrelaties zijn opgebouwd.

Deze klanten zijn actief in diverse sectoren. Toch is er verdere groei waardoor een nieuwe gedreven Technieker welkom is.

Dit voor de regio van Oost-Vlaanderen.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een gespecialiseerd HVAC-bedrijf uit de regio van Evergem zijn we op zoek naar een HVAC-technieker die houdt van variatie en uitdaging.

Candidate Profile

Je hebt een diploma A2 / A3 in een technische richting. Je bent zot van elektriciteit en alles wat daarmee te maken heeft.

GI en GII attesten zijn een plus. Je bent stipt, klantvriendelijk en flexibel. Je houdt er van om te werken met kwalitatieve producten en daarbij een klantvriendelijke service aan te bieden.

Client Offer

Om te beginnen bieden ze jou een praktische opleiding, inclusief bijscholingen indien nodig. Een job met veel variatie. Een werkgever die inzet op een toffe werksfeer en maatschappelijk verantwoord werken.

Voor jouw werk krijg je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een gsm.

Interesse?

Stuur snel je cv naar jan.callens manpower.be of bel naar 0477 80 66 52.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier