Technieker Facility Mngmt  
Group Tormans
Regio Heist-op-den-Bergh
52 dagen geleden

Tasks

Technische verantwoordelijkheden :

1. Preventief onderhoud uitvoeren : Deze persoon moet preventieve onderhoudswerken aan de process machines kunnen uitvoeren.

Hiertoe dient hij / zij de Preventief Onderhoudslijsten die binnen de afdeling beschikbaar zijn nauwgezet uit te voeren en te rapporteren.

2. Storingstechnieker : Vermits deze persoon op termijn zelfstandig storingen aan process machines moet kunnen oplossen, is een uitgebreide technische kennis onontbeerlijk.

D.w.z. dat hij / zij zowel op mechanisch gebied én op elektrisch / sturings gebied over de nodige vaardigheden moet beschikken.

De complexiteit van bepaalde machines laat geen onbezonnen aanpak toe. Daarom is een zekere discipline in de aanpak van de storingen en een gestructureerde benadering van het probleem belangrijk.

3. Uitvoeren van verbeteringsopdrachten : Deze persoon zal van de verantwoordelijke van de afdeling bepaalde opdrachten krijgen ter verbetering van kleine problemen die zich voordoen aan de process machines.

Hij / zij zal zelfstandig het probleem moeten kunnen definiëren, een oplossing uitwerken en implementeren binnen een opgelegde periode.

4. Kalibratie s : Aangezien een deel van onze werkzaamheen bestaat uit kalibratie s zal hij / zij hier ook bij ingeschakeld worden.

Het uitvoeren van kalibratie s en invullen van de kalibratierecords zal dus ook één van zijn taken zijn.

5. Na enige tijd zou ook de vraag kunnen gesteld worden om toe te treden tot een wachtsysteem om dringende herstellingen uit te voeren tijdens nacht en weekeinde.

Algemene verantwoordelijkheden :

1. Volgen en naleven van procedures

2. Flexibiliteit : Wegens de hoge bezettingsgraad van de machines en de belangrijkheid van bepaalde productielijnen kan het zijn dat tijdens de uitvoering van een bepaalde opdracht eerst een andere dringende herstelling moet uitgevoerd worden.

Deze persoon moet hierop zonder veel problemen kunnen inspelen.

3. Deelnemen aan meetings en TIER momenten.

Relaties : 1. Intern :

1. Intern :

1. Binnen de afdeling : het machinepark dat onder het beheer van Facility Management valt is omvangrijk en divers. Dit maakt dat binnen de afdeling niet iedereen alle machines tot in de details zal kennen.

Daarom is het erg belangrijk dat de opgedane kennis over een welbepaalde machine doorgegeven wordt binnen het team.

2. Met de andere afdelingen : het oplossen van een storing of het verbeteren van een probleem begint met het vergaren van de juiste informatie.

Hiervoor is de medewerking van de productie afdeling belangrijk (shift verantwoordelijke, stellers, operatoren). Een goede relatie met deze personen dient nagestreefd te worden.

2. Extern :

Begeleiden van techniekers van buitenfirma s die werken komen uitvoeren aan de process machines. Zorgen dat deze mensen werken volgens de procedures die binnen de afdeling gelden.

Profile

Diploma : A2 niveau (elektriciteit / mechanica). Een extra specialisatiejaar is een voordeel

Ervaring : Enkele jaren ervaring binnen een productie afdeling of in een onderhoudsafdeling

Technische vaardigheden : Zie hierboven onder Verantwoordelijkheden

Extra plus punten : PLC kennis (Siemens S5 / S7 / TIA Portal) en Autocad

Persoonlijkheidskenmerken : Iemand die in groep kan werken en bereid zijn in ploegen te werken (vroege-late)

Offer

Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier