Huiswerk maken
11.11.11
Borgerhout
7 dagen geleden

Ben jij sociaal voelend? Wil je ouders bijstaan met uit te leggen hoe ze hun kinderen kunnen ondersteunen bij het maken van huiswerk?

Dan kan jij het verschil maken in de schoolcarrière van lagere schoolkinderen en ben jij de geschikte vrijwilliger voor de huiswerkondersteuning op woensdag van 14u tot 16u!

Je werkt in een team en kiest zelf waarmee je aan de slag wil gaan : helpen bij huistaken, werken met digitale oefenplatformen, taalstimulering voor de kleinsten, bruikbare huiswerktips geven aan soms wat onzekere (groot)ouders .

Je investeert zo in hun toekomst. Bovendien is dit een mooie kans om ervaring op te doen met diverse kinderen en ouders uit de buurt.

De regionale contactpersoon van Viva-Svv stelt jou voor in het Huis van het Kind. Zij begeleidt je en volgt je op. Je krijgt de kans om verschillende vormingen te volgen om je vaardigheden te versterken.

Wij kijken samen met jou waar je nood aan hebt en wat wij kunnen bieden. Bovendien kan je ook deelnemen aan verschillende ontmoetingsmomenten en leer je nieuwe mensen kennen.

Ervaring in het onderwijs is geen vereiste, maar wel een pluspunt.

Wacht niet tot het einde van de grote vakantie om je kandidaat te stellen. Het helpt als we op tijd afspraken kunnen maken voor een goede start.

Schrijf woensdag 5 september alvast in je agenda. Dan verwachten we je op het startmoment voor de huiswerkvrijwilligers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier