Assistent Projectleider,
Smulders Group
Arendonk, België
7 dagen geleden

Profiel :

Je bezit een diploma industrieel of burgerlijk ingenieur.

Iemants zoekt mensen met een dynamische en initiatiefrijke persoonlijkheid en een flexibele en no-nonsense mentaliteit.

Schoolverlaters die willen doorgroeien tot projectleider komen zeker in aanmerking voor deze functie evenals mensen met een eerste werkervaring.

Interesse in on- en offshore staalconstructies en bouwprojecten, waarvan je op onze website diverse referenties vindt, is belangrijk, evenals een praktische talenkennis.

Je werkt in eerste instantie vanuit de maatschappelijke zetel Iemants in Arendonk en daarnaast sta je ervoor open om veelvuldig op werven te werken, ook in buurlanden.

Aanbod

Wij bieden een carrièrebegeleiding voor gedreven teamplayers met een no-nonsensespirit en een doorgedreven trainingsprogramma voor trainees.

Je werkt voor de projecten in onze groep waarbij Iemants in Arendonk je uitvalbasis is. Je zult deel uitmaken van tot de verbeelding sprekende offshore realisaties binnen een toonaangevende internationale bedrijvengroep met een aangename no-

nonsense cultuur. Naast een grote dosis fun, avontuur en uitdaging ervaar je binnen jouw job een aanzienlijke zelfstandigheid en vrijheid.

Investeren in mensen door middel van permanente vorming dragen we hoog in het vaandel. Je kan daarnaast rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier