Bijzonder Assisterend Academisch Personeel
Vrije Universiteit Brussel
Brussel, Belgium
25 dagen geleden

Vakgroep / Dienst : ETRO

Vakgebied : Onderzoeksdomein : ICT

 • Onderwijs
 • Het BAAP-lid zal instaan voor de organisatie en begeleiding van onderwijstaken van de vakgroep Elektronica en Informatica (ETRO).

  Dit omvat het begeleiden van oefeningen, practica en projecten bij algemene informaticavakken binnen de bachelor ingenieurswetenschappen.

  Aangezien de onderwijsopdracht voornamelijk algemene, inleidende vakken betreft zijn goede pedagogische kwaliteiten essentieel, zoals het kunnen overbrengen van begrippen, het begrijpen van de nodige leerstappen, het met de nodige creativiteit uitstippelen van een uitdagend leerplan, en het motiveren en enthousiasmeren van studenten.

  Ook van belang is geduld en het uitstralen van een zekere autoriteit die gebaseerd is op kennis en ervaring meer dan op een typische leraar-

  leerling hiërarchische relatie.

 • Onderzoek
 • De kandidaat zal deze taken combineren met doctoraatsonderzoek in het gebied van één van de domeinen van de onderzoeksgroep IRIS.

  Zie website www.etrovub.be voor meer informatie daaromtrent. We denken ondermeer aan image processing, AI-technieken voor smart systems, GPU acceleratie, .

 • Het exacte onderwerp zal bepaald worden in samenspraak met de kandidaat rekening houdend met zijn expertise en interesses.
 • Overige
 • Binnen de vakgroep ETRO neem je deel aan vergaderingen, groepsaktiviteiten en aktiviteiten voor de uitstraling naar de buitenwereld.

  Profiel

 • Master in de Wetenschappen of Ingenieurswetenschappen in het domein Computerwetenschappen (Informatica), Elektronica en ICT-
 • gerelateerd; of in de Wiskunde met affiniteit voor informatica

 • Uitstekende pedagogische kwaliteiten. Elke eerste aanstelling is mede afhankelijk van het met gunstig gevolg doceren van een proefles.
 • Uitstekende onderzoekscapaciteiten
 • De kandidaat moet in staat zijn onderwijs in het Nederlands te verzorgen
 • Van de kandidaat wordt verwacht de onderwijsvisie van de universiteit te onderschrijven (integrale tekst te raadplegen op de website van de universiteit).

  Vrouwelijke kandidaten worden in het bijzonder aangemoedigd om zich kandidaat te stellen.

  Aanbod

  Als werknemer van de Vrije Universiteit Brussel beweeg je je dagelijks in een dynamische, diverse en veeltalige omgeving.

  Onze campussen zijn allebei gelegen in het midden van een groene oase aan de rand van het centrum van de hoofdstad van Vlaanderen, België en Europa.

  Dat centrum, met al zijn mogelijkheden, bereik je met het openbaar vervoer in minder dan een halfuur.

  In functie van je ervaring en je academische merites ontvang je een salaris in een van de barema’s die door de overheid worden vastgelegd.

  Standaard hoort daar een hospitalisatieverzekering en het kosteloos gebruik van het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer bij.

  Fiets je liever naar je werk, dan staat daar ook een vergoeding tegenover. Op beide campussen staan uitgebreide sportaccommodaties tot je beschikking en een kinderdagverblijf bevindt zich op wandelafstand.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier