Account Manager (Controls & Digitalization)
Siemens AG
Beersel, Belgium
10 dagen geleden

Account Manager (Controls& Digitalization)

SIEMENSBelux en meer bepaald de Business Unit Controls & Digitalization van dedivisie Power Generation is op zoek naar een Account Manager die zal instaanvoor de verkoop van diensten gerelateerd aan de controle-

en sturingssystemenvoor elektriciteitscentrales enerzijds, en het onderhoud van gasturbines enstoomturbines evenals de bijhorende generatoren anderzijds.

Please find more details on our products &services :

Wat zullen jeverantwoordelijkheden zijn?

AlsAccount Manager (Controls & Digitalization) zal je hoofdzakelijk instaanvoor de verkoop van producten en diensten steunend op de volgende pijlers :

Onderhoud van de geïnstalleerde controle- ensturingssystemen

Je zalverantwoordelijk zijn voor het operationeel houden, met een optimalebetrouwbaarheid en beschikbaarheid, van de bij onze klanten geïnstalleerdecontrole-

en sturingssystemen, hoofdzakelijk in België maar occasioneel ook in Frankrijk en Franstalig Afrika .

Hiertoedien je het onderhoud van I&C-systemen(Instrumentation & Control) te verzekeren via de gepaste upgrade- enmigratieprocessen.

Je staat klaar om de kansen die zich aandienen om degeïnstalleerde systemen uit te breiden, aan te grijpen.

Eenalgemene kennis van I&C-systemen is noodzakelijk, met name om de klantoptimaal te kunnen begeleiden bij de oplossing van zijn probleem.

Je zalhiertoe ook kunnen beschikken over de producten, diensten en middelen van onswereldwijde Siemens-netwerk.

AlsAccount Manager ben je de bevoorrechte contactpersoon voor de klant. In dezefunctie vertegenwoordig je de belangen van SIEMENS en ben je de ambassadeur vanhet bedrijf bij de klant.

Wegensde alomtegenwoordigheid van digitalisering in de industriële sectoren, zal demoeilijkheid eruit bestaan deze uitdaging gelijktijdig in de zoektocht naarnieuwe oplossingen voor de klant te integreren.

Totslot, zal je intern kunnen rekenen op de ondersteuning van een commercieelassistent, vier Service Engineers evenals van je Manager aan wie je regelmatigover je activiteiten zal rapporteren.

Samen staan jullie in voor detechnisch-commerciële oplossing die voor de klant het interessantst is.

Ontwikkeling van je netwerk van contacten ennieuwe installaties

Eendeel van je functie zal eveneens bestaan uit het ontwikkelen van je netwerk vancontacten met de klanten en met onze fabrieken en competentiecentra, om onzeklanten de ideale oplossing te kunnen bieden en succesvolle onderhandelingen tekunnen voeren.

Over welkprofiel moet je beschikken?

Jebent houder van een masterdiploma Ingenieurswetenschappen met specialisatieElektromechanica, Automatisering, Elektriciteit of gelijkaardig door ervaring.

Jekan bogen op eerdere ervaring van min. 3 jaar in een gelijkaardige functie.

Kennisvan elektriciteit (bijv. netaansluitingen) vormt, ongeacht het domein, eenbelangrijke troef.

Jebeschikt over een zeer goede kennis van het Nederlands. Een goede kennis vanhet Frans en / of het Engels is vereist.

Jebent bereid occasioneel te reizen en je bent geboeid door en gevoelig voorinterculturele verschillen.

Luisterbereid

Intellectueelnieuwsgierig

Flexibel

Wat heeft Siemens je te bieden?

We gevenje de mogelijkheid je talenten verder te ontwikkelen in een internationaleomgeving. We bieden bovendien een gevarieerd takenpakket, binnen een bredewaaier van functies, en intensieve interne opleidingen om je loopbaan verder teontwikkelen.

Bovendien bieden we je aantrekkelijke loonvoorwaarden incombinatie met tal van extralegale voordelen, ...

Interesse in deze functie? Aarzel dan nieten solliciteer meteen!

Organisation : Power Generation Services

Experience Level : Professional

Job Type : Full-time

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier