Afdelingschef Sociaal Secretariaat
Colruyt Group
Halle, Belgium
4 dagen geleden

Maandelijks de lonen van meer dan 29.000 medewerkers tijdig storten? Het sociaal secretariaat van Colruyt Group is zoveel meer dan dat! Correct informeren en voor iedereen tijdig de nodige aangiftes doen, hoort er net zo goed bij.

Als afdelingschef leid je dit ganse proces in goede banen.

Je stuurt ongeveer 85 mensen dagelijks aan. Tot het sociaal secretariaat horen onder andere de medewerkers van ons Service Center en de loondienst, maar net zo goed onze stafmedewerkers, projectcoördinatoren en opleiders.

Je talenten als peoplemanager komen dus ruimschoots van pas, zeker ook wanneer je de 4 leidinggevenden van deze diensten coacht, ondersteunt en begeleidt.

Dankzij de inspanningen van je medewerkers wordt iedereen correct en tijdig betaald, contracten correct afgesloten en deadlines behaald.

Wanneer de wetgeving rond verloning verandert, informeer je de rest van de firma snel, correct en in mensentaal.

Je bouwt een netwerk uit, zowel intern als extern. Intern kan je daardoor rekenen op de input van onze eigen juristen en HR Business Partners.

Extern overleg je regelmatig met partners zoals het VBO (Verbond der Belgische Ondernemingen), RSZ, FOD WASO enzovoort.

Je bewaakt de correcte uitvoering van het beleid van Colruyt Group rond alles wat met verloning te maken heeft. Verder verzamel je informatie en deel je relevant nieuws aan de rest van de firma.

Omdat je regelmatig informatie vergaart, ben jij de aangewezen persoon om adviezen te geven aan bijvoorbeeld de portfolioraad of het directieteam.

Efficiënt werken en continu optimaliseren zit in onze Colruyt Group-cultuur. Jij draagt daaraan bij door gebruiksvriendelijke oplossingen ter ondersteuning van onze interne klanten aan te bieden.

Je hebt de processen en systemen van de dienst Sociaal Secretariaat zodanig in de vingers dat je de impact van een verandering op je medewerkers en de systemen snel en correct kunt inschatten.

Je werkt voltijds in ons hoofdkantoor in Halle.

Profiel

 • Ervaring Je hebt minstens 5 jaar leidinggevende ervaring, gekoppeld aan een grondige kennis van sociale wetgeving. Affiniteit met IT is geen overbodige luxe.
 • Change management Binnen Colruyt Group beweegt er heel wat. Jij gaat vlot om met die veranderingen, zowel bij andere afdelingen als binnen de jouwe.
 • Discretie Je krijgt vaak vertrouwelijke dossiers in handen. Die behandel je steeds met de nodige discretie.
 • Overzicht Je hebt een goed beeld van het grotere geheel, zowel strategisch, IT-technisch als op menselijk vlak.
 • Leiderschap Je begeleidt projectteams, medewerkers en andere leidinggevenden bij het uitvoeren van hun opdracht. Dankzij jouw coaching en hulp gaan zij in de best mogelijke omstandigheden aan de slag.
 • Resultaatgerichtheid Collega’s kunnen op jou rekenen : je komt je beloftes na en behaalt je doelstellingen.
 • Talenkennis Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, Frans en Engels zodat je vlot kan samenwerken met alle collega’s en partners.
 • Wij bieden

 • Uitdaging en afwisseling Geen twee dagen zijn hetzelfde. De ene dag begeleid je mensen en coördineer je diverse projecten om je eigen dienst verder te verbeteren, de andere dag overleg je strategisch met externe partijen.
 • Ruimte voor initiatief Binnen Colruyt Group verandert er heel wat. Jij krijgt alle kansen om zelf initiatieven te nemen en je stempel te drukken op onze organisatie.
 • Blijven leren Reken bij Colruyt Group op een ruim aanbod van interne en externe opleidingen, afgestemd op jouw ervaring en competenties.
 • Zo ontwikkel je jouw leiderschapskwaliteiten optimaal.

 • Vergoeding Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een bedrijfswagen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier