Familiegroep Dementie regio Antwerpen
11.11.11
Turnhout
3 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar mensen die zich vanuit hun persoonlijke situatie en / of werksituatie vrijwillig willen inzetten voor familieleden en mantelzorgers van personen met (jong)dementie.

Momenteel hebben we meer dan 50 actieve Familiegroepen (Jong)Dementie verspreid over gans Vlaanderen. Een Familiegroep (Jong)Dementie kan je vergelijken met een open zelfhulpgroep voor familieleden en mantelzorgers.

Ben jij iemand die voeling heeft met dementie? Organiseer je graag? Leid je graag een gesprek in goede banen? Of doe je liever administratief of promotiewerk?

Elk talent kunnen we gebruiken! Als je maar wilt samenwerken om samen dementie draagbaar te maken. Je kan kiezen uit een gevarieerd takenpakket en we bieden interessante vormingen aan.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier