Sausbereiders
Manna Foods
Wijnegem, Belgium
22 dagen geleden

Je speelt een cruciale rol in het productieproces bij Manna Foods : je gaat immers zelf onze hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving.

Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe.

Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles.

Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld.

Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege late nacht) of in een vaste weekendploeg (2 x 12u).

Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

Profiel

 • Je hebt bij voorkeur een technisch A2- of A3-diploma of je bent gelijkwaardig door ervaring
 • Ervaring in een productieomgeving (zeker in een voedingsomgeving) is een pluspunt
 • Je bent een zelfstandige werker met zin voor orde, netheid, veiligheid en kwaliteit
 • Je bent iemand die er voldoening uit haalt om lekkere en kwaliteitsvolle voeding te maken
 • Je houdt van werken in een team met zin voor collegialiteit
 • Je bent een doorzetter met een hoge motivatie
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en kan vlot en duidelijk communiceren
 • Aanbod

  Bij Manna Foods kom je terecht in een bedrijf waar ondernemingszin, openheid, fun, klantgerichtheid, kwaliteit en efficiëntie de key-

  waarden zijn. Naast een voortdurende coaching bieden wij een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra-legale voordelen en de nodige ondersteuning om je job performant te kunnen uitoefenen!

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier