Afdelingshoofd – Afdeling Algemene Zaken Niveau A5 (m/v/x)
Selor
Brussel, Belgium
3 dagen geleden

Jobinhoud

Het OCMW van Vorst stelt 260 personeelsleden te werk verdeeld over diverse diensten en afdelingen : Sociale Zaken (Algemene Sociale Dienst, Schuldbemiddeling, Thuiszorg, SPI, Recht op Energie, enz.

Algemene Zaken (HR, Juridische Dienst, enz.), Logistiek (Onderhoud, Informatica), Financiën, Inkomsten, en een Rust- en Verzorgingstehuis.

De Afdeling Algemene Zaken heeft als voornaamste opdracht aan de andere diensten de mogelijkheid bieden om hun opdrachten op het terrein uit te voeren.

De afdeling staat in voor de sturing van het secretariaat van de vergaderingen, van de aankoopactiviteiten, coördineert het geheel van de humanresources, vergemakkelijkt de verspreidng van de informatie en biedt ondersteuning aan de andere diensten.

De Afdeling Algemene Zaken groepeert de volgende diensten : Human Resources (Administratie en HR Ontwikkeling), Kanselarij, Organisatorische Communicatie en Juridische Dienst.

ALGEMENE OPDRACHT VAN DE MEDEWERKER

Hij leidt het administratief en financieel beheer, en staat in voor de controle en de goede uitvoering van de strategie die door de Secretaris wordt gedefinieerd.

Hij brengt de strategie van de Instelling over aan de medewerkers en promoot intern het imago en de waarden van het OCMW.

Hij draagt bij aan de duurzame werking van de Instelling door toezicht te houden op de medewerkers van de Afdeling en door te zorgen voor een vruchtbare en nauwe samenwerking met het Afdelingshoofd van Sociale Zaken, het Afdelingshoofd van het Rusthuis en de andere Verantwoordelijken van de verschillende diensten van de Instelling om de respectieve perspectieven van elke actor op elkaar af te stemmen.

De Adjunct-Adviseur staat in een kwaliteitsvolle context in voor de leiding van het Secretariaat van de Vergaderingen, de Organisatorische Communicatie, de aankoopstrategie van het OCMW en de HR-Diensten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier