Contract Manager
Teqoia
Antwerpen, Nederland
il y a 6j

Als Contract Manager voer je in eerste instantie het aankoopbeleid uit op een correcte, tijdige en kostenbewuste manier met als doel de noden op vlak van services van de interne klanten na te komen binnen de vooropgestelde eisen.

Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers.Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.

Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, .

 • Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.Een afwisselende en boeiende functie met ruimte voor initiatief en veel aandacht voor vorming en opleiding.
 • Je komt terecht in een klein, maar dynamisch team van 4 aankopers.Een contract van onbepaalde duur met aantrekkelijke arbeids- en loonvoorwaarden

  Postuler
  Ajouter aux favoris
  Retirer des favoris
  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature