Contract Manager
Teqoia
Antwerpen, Nederland
4 dagen geleden
source : Twiglers

Als Contract Manager voer je in eerste instantie het aankoopbeleid uit op een correcte, tijdige en kostenbewuste manier met als doel de noden op vlak van services van de interne klanten na te komen binnen de vooropgestelde eisen.

Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers.Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.

Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, .

 • Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.Een afwisselende en boeiende functie met ruimte voor initiatief en veel aandacht voor vorming en opleiding.
 • Je komt terecht in een klein, maar dynamisch team van 4 aankopers.Een contract van onbepaalde duur met aantrekkelijke arbeids- en loonvoorwaarden

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier