R&D Projectingenieur
Colruyt Group
HALLE, Belgium
4 dagen geleden

Grijp de kans om als R&D ingenieur bij Colruyt Group te onderzoeken, te ontwikkelen en te testen. Jouw duurzame opdracht in onze dynamische retailomgeving?

Ecologische opportuniteiten opmerken, in de praktijk brengen en verder uitbouwen.

Samen duurzaam meerwaarde creëren door waardengedreven vakmanschap in retail . Ambitieuze doelstellingen waar jij actief aan meewerkt tijdens allerhande interessante ecologische projecten.

Zo kom je regelmatig in contact met domeinen zoals hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, watertechnologie en koel- en bewaartechnologie.

Ook de domeinen transport, robotica en footprinting vormen een belangrijk deel van de projecten binnen de afdeling Research & Development.

Je hebt als R&D projectingenieur niet alleen een impact op het bedrijf, maar ook op je collega’s en op het milieu.

Je ziet vaak nieuwe opportuniteiten en mogelijkheden en gaat graag de uitdaging aan. Ondernemen, zelfstandig werken en samen met collega’s innoveren maakt integraal deel uit van je job.

Lijkt dit je op het lijf geschreven? Misschien ben jij onze nieuwe collega die samen met ons de uitdagingen van morgen aangaat

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

Profiel

 • Opleiding - Je bent burgerlijk ingenieur / bio-ingenieur met een grote interesse in koeling en bewaartechnologie.
 • Zelfstandigheid - Na een opleidingsperiode werk je zelfstandig aan allerlei projecten.
 • Creativiteit. Je hebt een duidelijke toekomstvisie. Waar anderen problemen zien, zie jij vooral creatieve opportuniteiten.
 • Talenkennis - Je bent tweetalig Nederlands en Frans en trekt je goed uit de slag in het Engels en het Duits. Zo kan je vlot communiceren met alle collega’s en met externe leveranciers.
 • Wij bieden

 • Uitdagingen Als R&D Ingenieur wacht je een job vol variatie en interessante uitdagingen. Je ziet na verloop van tijd het resultaat van je inspanningen, wat voor nog meer voldoening zorgt.
 • Sociale contacten - Je overlegt vaak met collega’s uit uiteenlopende vakgebieden om een frisse kijk op de zaak te houden.
 • Doorgroeimogelijkheden Bij Colruyt Group geloven we dat de firma groeit wanneer de medewerkers groeien. Daarom bieden we je tal van opleidingen aan om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
 • Extralegale voordelen Naast een marktconform loon krijg je tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier