Maintenance Teamleader Techniek - VAST CONTRACT
manpower
Avelgem, Belgium
1 dag geleden

Job Description

Als technisch verantwoordelijke sta je in voor het aansturen van 7 techniekers samen met de maintenance manager. Samen zorg je voor het preventief onderhoud van het machinepark en los je acute storingen op.

Als hoofdtechnieker bepaal je de prioriteiten, vorm je het eerste aanspreekpunt voor ploegchefs, hou je een logboek bij van alle stilstanden en interventies en werk je actief mee.

Tot slot werk je samen met het technisch team naar het optimaliseren van het machinepark.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Candidate Profile

De Technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch diploma en een ruime werkervaring als technieker binnen productie.

Dankzij je ervaring heb je een degelijke kennis elektriciteit, PLC, mechanica en kennis van laswerk vormt een extra troef.

Verder ben je communicatief, analytisch en stress bestendig en hou je van een groeiende en dynamische werkomgeving.

Client Offer

Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterke en moderne organisatie met toekomstperspectief . Als technieker krijg je een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde functie met een aantrekkelijk verloningspakket met extra legale voordelen.

Tot slot zijn er mogelijkheden tot extra opleidingen en doorgroei.

Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan jelle.verlinden manpower.be of contacteer mij op 056.24.77.54.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier