Werfleider
Willemen Infra
Limburg, Bélgica
4 dagen geleden

Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen de Infra-afdeling van Kumpen, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen.

Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep.

Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars.

Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd.

Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-

nonsense bedrijfscultuur.

Functie :

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op.

Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Je ziet toe op de veiligheid op de werf.

Je geeft leiding aan meerdere ploegen. Als werfleider rapporteer je aan de projectleider met wie je een open communicatie hebt.

Profiel :

Je genoot een hogere opleiding bouwkunde en beschikt over tenminste 3 jaar ervaring als werfleider in de uitvoering van middelgrote en grote projecten.

Je bent sterk in het plannen van werkzaamheden en beschikt over een goed technisch inzicht. Je bent vlot in de omgang en in het overleg met klanten en leveranciers.

Je bent dynamisch en flexibel en beschikt over goede leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Je kan vlot werken met een pc.

Een praktische beheersing van het Frans is een pluspunt.

Aanbod :

Je komt te werken in een team van collegiale, gemotiveerde en creatieve vakmensen die van aanpakken weten. Binnen onze onderneming is er ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap.

Voor deze functie wordt een attractief salaris geboden met extra legale voordelen, maaltijdcheques en een firmawagen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier