TECHNICAL SALES SPECIALIST VERKOOP EN REVISIE ELEKTROMOTOREN EN DRIVES
manpower
Brugge, Belgium
10 dagen geleden

Job Description

Als sales engineer versterk je het salesteam op de binnen en buitendienst. Je staat in rechtstreeks contact met de klanten, van kleine zelfstandigen tot grote productiefirma's.

Je luistert naar hun behoeften en problemen zodanig de best passende oplossingen aan te kunnen bieden. Af en toe ga je hiervoor ter plaatse bij de klant om technisch met hen mee te denken.

Je stelt offertes op en volgt ze commercieel op. Samen met jouw collega's denk je ook mee na over de verdere ontplooiing van de technisch commerciële activiteiten en organisatie.

Client Description

TECHNICAL SALES SPECIALIST DRIVES EN ELEKTROMOTOREN - BACHELOR ELEKTROMECHANICA - VASTE JOB regio BRUGGE.

Permanent Placement is de selectiedienst van Manpower. Onze ervaren adviseurs zijn gespecialiseerd in het zoeken en vinden van jobs voor technisch talent.

Samen met jou gaan we op zoek naar je nieuwe uitdaging volgens jouw verwachtingen en competenties. Daarbij is het steeds ons engagement om jou verschillende job mogelijkheden aan te bieden onder meteen vast contract! Op die manier bespaar je veel tijd en energie in deze moeilijke zoektocht, en kan jij een overtuigde keuze maken voor de toekomst van jouw loopbaan!

Voor een goede klant, specialist in aandrijftechniek en elektromechanica, gaan we op zoek naar een dynamisch technical sales medewerker / sales engineer.

Ook bachelor schoolverlaters komen in aanmerking.

Candidate Profile

Je bezit een bachelor diploma elektromechanica of je bent gelijkwaardig door ervaring in een technisch commerciële job én jouw technisch theoretische kennis in aandrijftechniek en elektromechanica.

Technisch sterke bachelors zonder ervaring kunnen ook in aanmerking komen. Je bent daarnaast een dynamische en communicatieve persoonlijkheid.

Je werkt graag in team en bent sterk klantgericht. Daarnaast werk je administratief nauwkeurig. Kennis Frans en Engels is een pluspunt.

Client Offer

Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur bij een groeiende en collegiale familiale onderneming. In deze job krijg je de mogelijkheden om je technisch verder te ontplooien dmv diverse technische opleidingen.

Een verantwoordelijke en dynamische technische bediendejob met ruimte voor eigen initiatief. Een aantrekkelijk verloningspakket met mogelijkheid tot firmawagen

INTERESSE?

Wens je meer info over deze vacature, of wens je vrijblijvend langs te komen om jouw zoektocht toe te lichten? Stuur dan je cv naar dennis.

verstraete manpower.be of bel me even op 0471 / 110004. Discretie verzekerd. Vriendelijke groeten, Dennis.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier