Local Commercial Trainee op afstand voor Antwerpen - M/V/X - Commercial - Traineeship
BNP Paribas Group
Antwerpen, Belgium
8 dagen geleden

Je toekomstige job : Ons commercieel traineeshipduurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy banking center, Adviseur Priority by James te worden.

Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand.

Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank-

en verzekeringsproducten. Speel je troeven uit! - Je hebt een Masterdiploma in een economische richting en maximum 3 jaar werkervaring.

 • Je bent tweetalig Nl / Fr. Kennis van het Engels is zeker een troef.- Je bent nieuwsgierig en bent erop uit om continu bij te leren.
 • Je bent een echte teamplayer en je neemt spontaan commerciële initiatieven.- Je energie vind je in het verwezenlijken van de projecten van je klanten.
 • In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie centrale waarden. Bij BNP Paribas Fortis willen we vrouwen en mannen van alle leeftijden en van allerlei achtergronden aantrekken en behouden, elk met haar of zijn eigen ervaring.

  Hiermee versterken we onze resultaten en onze innovatieve kracht. Al onze voltijdse jobaanbiedingen staan ook open voor 90% of 80%.

  Wat biedt BNP Paribas Fortis jou? - Een snelle carrièrestart binnen één van de sites van het Easy banking center (Gent, Leuven, Antwerpen of Brussel).

 • Begeleiding en coaching door je manager en HR Advisor gedurende je traineeship. - Collega’ s met wie je inzichten en ideeën kan delen.
 • Een contract van onbepaalde duurmet een aantrekkelijk loonpakket. En dit alles in een organisatie die ook voor je verdere carrière ontelbare mogelijkheden te bieden heeft.
 • Ga je de uitdaging aan? Sluiten jouw ambities aan bij ons programma?

  Aarzel dan niet en solliciteer online!

  Een eerste selectie gebeurt op CV en motivatiebrief. Zijn wij overtuigd dat jij de gepaste kandidaat bent dan nemen wij met jou contact op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier