Program Manager – Continuous Improvement
Stroom Recruitment
Kempen, BE
3 dagen geleden

Job Description

De sleutel in een rol als PMO is dat je ten allen tijden het overzicht behoudt overheen de verschillende projecten. Bij sommige projecten ga je een rol als gatekeeper moeten aannemen en milestones opvolgen, bij andere ga je dieper moeten gaan en zelf als project manager of medewerker aan de slag moeten.

Kortom : grote betrokkenheid in de lange termijn visie van het warehousing & distribution model van dit bedrijf.

Projecten zullen te maken hebben met :

 • Keuze van 3PL partijen in het buitenland om lokale distributie optimaal te laten verlopen
 • Centralisatie van kleinere magazijnen naar 1 state of the art DC
 • Implementatie van ERP systeem is recentelijk achter de rug : jouw taak bestaat erin om alle logistieke processen te enten op dit nieuw systeem (bv return logistics;
 • fysieke voorraadstromen vs voorraadniveaus in het systeem)

  Je stuurt geen vast team aan maar geeft wel sturing aan de verschillend samengestelde projectteams. Door in dialoog te gaan met die interne partners merk je (pro)actief bestaande en toekomstige behoeften, ideeën en problemen op.

  Je durft die ideeën kritisch in vraag te stellen en motiveert je partners om de concrete noden scherp te krijgen. Zo geef je een eerste aanzet voor de mix van oplossingen (procesmatig, technisch en ICT) die nodig zijn om het doel te realiseren.

  Je adviseert over de impact op de huidige situatie en biedt mogelijke alternatieven. De onzekerheid en verandering die deze snel evoluerende business met zich meebrengt, zie je als een extra uitdaging.

  Je communiceert hierover op de juiste manier naar je collega’s zodat zij met de concrete uitwerking en realisatie van de oplossing kunnen starten.

  Je waakt er ook over dat het uiteindelijke resultaat in lijn ligt met de business, de IT-architectuur, de verwachtingen en strategische doelstellingen van de interne partners.

  Tot slot volg je ook marktevoluties binnen jouw domein op de voet en geef je hierover advies aan je interne partners. Zo denk je mee op lange termijn en geef je strategisch advies over toekomstige opportuniteiten.

  Requirements

 • Je moet ervaring hebben in het managen van projecten in een warehousing & distribution context.
 • ERP kennis : je moet handig zijn met ERP systemen : SAP, JDE, Axapta, maakt niet uit! Je moet het aanvoelen, je moet weten wat mogelijk is.
 • Je bent de spil tussen IT en de business.

 • Qua persoon moet je een veelkunner zijn : je moet mensen warm kunnen maken, je moet ze tegelijk ook kunnen wijzen op te halen deadlines, je moet inzicht en empathie hebben om doelstellingen te creëren en te behalen.
 • Maar bovenal : onze klant wil een warm iemand aanwerven; iemand die mensen verbindt eerder dan tweestrijd zaait!
 • What we offer

  Een gezond salarispakket inclusief bedrijfswagen en voordelen. Bovenal kom je terecht in een warme context.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier