Operations Officer Documentaire Kredieten (Fixed-term contract)
ING Direct
East Flanders
27 dagen geleden

Operations officer Contract van bepaalde duur, tewerkstelling in Gent Zuid, Trade Finance Services Je rol & werkomgeving Voor Client services Gent, en meer specifiek voor de afdelingen Documentaire kredieten (Import) zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief medewerker.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden

 • Operationele verwerking van documentaire kredieten in onze Backoffice applicatie
 • Rechtstreeks contact met de eindklanten en de interne klanten ( ING entiteiten) via diverse kanalen
 • Na een training on the job onze klanten de nodige ondersteuning, informatie en advies geven betreffende hun aanvraag of betaling van het documentair krediet.
 • Waar we naar op zoek zijn Een collega met het talent om iets op zich te nemen en het waar te maken , die enthousiast is om anderen te helpen om succesvol te zijn en de gave heeft om altijd een stap vooruit te zijn.

  Met andere woorden, je streeft ernaar om frisse ideeën aan te brengen en uitdagingen te aanvaarden in een snel veranderende en complexe omgeving.

  Je bent een persoon die steeds samenwerkt, luistert en investeert in anderen om zo gezamenlijke doelen te verwezenlijken.

  Je vindt het leuk om het status quo uit te dagen en je bent erop gebrand om creatieve oplossingen voor problemen voor te stellen.

  Als operations officer moet je ook beschikken over : - een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring- een zeer goede kennis van het Nederlands en Engels (Frans is een plus)-

  een goede kennis van MS Office programma’s.- enige affiniteit met het bankwezen Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die : -

  nauwgezet en gedisciplineerd is- in een team kan werken- klantgericht is- nieuwsgierig is en wil bijleren - die het evenwicht kan bewaren tussen de kwaliteit en de productiviteit-

  initiatief neemt en een constructieve en kritische geest heeft- zich makkelijk kan aanpassen. Wat we je aanbieden Een duidelijk doel, een uniek aanbod en een waaier aan flexibele verloning en andere voordelen zoals :

 • Persoonlijke groei & uitdagend werk met eindeloze mogelijkheden om je ambities te verwezenlijken
 • Een informele, dynamische omgeving met innovatieve collega's die je inspanningen ondersteunen
 • Een progressieve en soepele manier van werken waarbij nieuwe ideeën naar waarde worden geschat
 • Verder kan je binnen de afdeling Trade Finance Services rekenen op een waaier aan mogelijkheden om te investeren in je persoonlijke en professionele groei, met :

 • Boeiende on the job trainingen, klassikale- en online opleiding
 • Dagelijkse contact in de B2B wereld
 • De verwezenlijking van projecten binnen een internationale omgeving
 • Wij herdefiniëren bankieren. En jij? Er was nooit een interessantere tijd om bij ING te werken. We bevinden ons op een traject dat toegespitst is op onze klanten, aangedreven wordt door technologie en gestuurd wordt door intelligente, vastberaden mensen.

  Onze klanten voelen dat onze mensen hen in staat stellen om zowel in het leven als in zaken een stap voor te blijven. En daar zijn we trots op!

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier