HR Business Partner for " Digital Industries DI "
Siemens AG
Beersel, Vlaams Brabant, Belgium
6 dagen geleden

SIEMENS Belux is op zoek naar een HR Business Partner voor zijn entiteit Digital Industries . Binnen deze uitdagende en strategische functie zal je de vertrouwenspersoon betekenen naar zowel het Senior Management (waarvan je ook actief deel uitmaakt) als naar de medewerkers.

Senior Leaders zal je ondersteunen en begeleiden naar concrete acties bij allerlei HR gerelateerde topics. Daarenboven zal je de noden vanuit de business goed weten te detecteren en deze vertalen naar concrete HR acties / oplossingen.

Ten slotte speel je een belangrijke rol bij het organiseren en bevorderen van veranderingen in de organisatiecultuur, vormgeving en structuur.

Voel je je aangetrokken tot deze missie en wens je ons team van HR Business Partners te vervoegen?

Lees dan maar snel verder!

Wat zijn mijn verantwoordelijkheden?

De HR Business Partner waarnaar wij op zoek zijn is gepassioneerd door innovatie in een industriële omgevingen het realiseren van HR-

meerwaarde. Daarenboven zal je in nauw contact staan met de lead van de entiteit en weet je je volledig onder te dompelen in de operating company Digital Industries .

Een greep uit jouw uitdagend takenpakket :

 • Je houdt ervan om strategisch te denken en je weet een visie uit te stippelen waarbij je deze correct formuleert en communiceert.
 • Door jouw hoge betrokkenheid en opgebouwde expertise zal je invloed uitoefenen op jouw gesprekspartners en hou je ervan om de business verder uit te dagen om te gaan voor the extra mile .
 • Over welke kennis & vaardigheden beschik ik?

 • Je bent houder van een Master diploma ( of gelijkwaardig ).
 • Je hebt bij voorkeur een aantal jaar ervaring binnen een HR omgeving
 • Gepassioneerd ga je aan de slag en weet je door jouw vaardigheden een zeer goed inzicht te verwerven in de noden van zowel de Medewerkers als de Business.
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en je weet op een zeer concrete manier te communiceren.
 • Als natuurlijke leider weet je jouw visie en voorstellen binnen de divisie over te brengen.
 • Je weet je goed uit te drukken in zowel het Nederlands, het Frans als het Engels.
 • Competenties :

  Wat heeft Siemens je te bieden?

  Je krijgt bij Siemens de kans jezelf te ontplooien in een internationale omgeving. We bieden afwisselend werk in een brede waaier aan functies, en intensieve interne opleidingen om je loopbaan verder uit te bouwen.

  Ook permanente coaching en begeleiding door een peter / meter maken deel uit van het traject. We bieden je een competitief verloningspakket met een brede waaier aan mogelijke extralegale voordelen...

  Job ID : 71814

  Organisation : Human Resources

  Experience Level : Experienced Professional

  Job Type : Full-time

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier