Projectingenieur automatisering  
Group Tormans
West-Vlaanderen
6 dagen geleden

Objectives

Voor één van onze klanten zijn wij dringend op zoek projectingenieur die verantwoordelijk zal zijn voor de automatiseringsprojecten.

Tasks

Je bent verantwoordelijk voor het uitdenken, implementeren en opvolgen van diverse investerings- en verbeteringsprojecten van productie- en logistieke processen :

Je maakt een lastenboek op dat de behoeften en objectieven in kaart brengt en maakt een grondige voorstudie. Je onderhoudt hierbij de nodige contacten met leveranciers.

Je distilleert een aantal voorstellen binnen de technische mogelijkheden en presenteert deze aan het projectteam met oog voor technische parameters, pay back, kostprijs, besparingen, doorlooptijd,...

Je werkt het geselecteerde voorstel in detail uit en realiseert het project.

Je staat in voor de coördinatie van de verschillende betrokken partijen (leveranciers, aannemers en interne betrokkenen) bij de uitvoering en implementatie van het project.

Je maakt de nodige werkinstructies op en treedt op als interne opleider en coach van medewerkers uit productie, werkvoorbereiding en onderhoud.

Na de implementatie volg je met het projectteam het behalen van de objectieven op en breng je hiervoor de kritische parameters in kaart.

Daarnaast los je operationele problemen op en doe je troubleshooting in nauwe samenwerking met de productie- en onderhoudsafdelingen.

Je rapporteert aan de plantmanager.

Profile

Je bezit een master in de Industriële of Ingenieurswetenschappen Elektromechanica of Werktuigkunde-Elektrotechniek.

Relevante ervaring in het realiseren van investerings- en verbeteringsprojecten in productie is een pluspunt, maar wij staan evenzeer open voor schoolverlaters.

Je beschikt over een analytisch denkvermogen, een gezonde dosis creativiteit en zin voor innovatie

Je hebt een hands-on mentaliteit en bent resultaatgericht.

Je bent een teamplayer, maar je kan ook autonoom werken

Je beschikt over goede communicatievaardigheden en leidinggevende capaciteiten

Je bent in staat prioriteiten te leggen waarbij het overzicht duidelijk blijft en je kan goed omgaan met deadlines.

Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels en beschikt over operationele kennis van Frans (of je bent bereid deze kennis te vervolmaken)

Offer

Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier