Account Manager @Kunstmaan
Accenture
Brussels, Belgium
14 dagen geleden

Job description

Speel jij binnenkort een hoofdrol bij ons?

Over Kunstmaan I AccentureInteractive

Kunstmaan, een agency dat zijn tijd altijd al een cruciale stap voor isgeweest, ontstond in 1998 om de toekomst te trotseren.

Het werkt hand in handmet bedrijven om sterke merken te ontwikkelen. Wij maken merken die tot hetuiterste gaan en die het tempo bepalen in een digitale wereld, waar constanteverandering het nieuwe normaal is.

Dat doen we door de nieuwste technologie tecombineren met creatief en slim design. Op die manier ontwikkelen wedoeltreffende communicatie die nauw aansluit bij echte mensen, en leveren we debeste menselijke merkervaringen.

Onlangs werden we door de BelgischeEffie-organisatie uitgeroepen tot Most Effective Agency of the Year 2017.Het Kunstmaan-

werk dat daar bekroond werd, getuigt van onze expertise. Vandaagis Kunstmaan trots om deel uit te maken van Accenture Interactive, 's wereldssnelst groeiende human brand experience agency.

BijKunstmaan zorgen we ervoor dat bedrijven en organisaties hun ambitieuzedoelstellingen bereiken door de echt geïntegreerde combinatie van sterkebranding, baanbrekende user experiences op alle fysieke en digitale kanalen,innovatieve digitale technologie en slimme, creatieve communicatie.

Wij zettenmerken in de markt, creëren verbluffende customer journeys, zorgen voorgeïntegreerde user experiences overheen alle kanalen, bouwen de digitaleplatformen die ze nodig hebben, en creëren via de juiste creatieve communicatieeen hechte relatie met de klant.

Dezegeïntegreerde combinatie van expertises bieden we aan sinds 1998. En we merkendat dit is wat bedrijven vandaag zoeken om snel te kunnen schakelen entransformeren in de huidige revolutie.

Waarom?

Omdatbedrijven meer dan ooit vanuit sterke merken overheen alle kanalen en op elkmoment in nauwe relatie gaan met hun klant.

Bij Kunstmaan hebben we alles omnet op die uitdaging de juiste en snelle antwoorden en aanpakken te bieden.

Kunstmaangroeit en onze accountmanagers spelen daarin een hoofdrol. Zin om die rol tespelen bij Kunstmaan?

Je bent alenkele jaren gedreven bezig met communicatie? Je wil vanop de eerste rijmeewerken aan merken en hoe die merken zich op elk kanaal, op elk moment tonenen in dialoog gaan met mensen?

Denk jij een match te zijn?

Overweeg daneerst even of je op seniorniveau met strategen kunt meewerken en je je in desector én de behoefte van de klant kunt inleven.

Kun je ookklanten en een team overtuigen? Enthousiast maken? En bovendien projecten metverve presenteren en beargumenteren?

Dan moet jeenkel nog nagaan of er ook een projectmanager in je schuilt die over de nodigevaardigheden beschikt om zowel one shots als grote campagnes succesvol over dehorden van kwaliteit, timing en budget te leiden.

Met andere woorden : eenenthousiasmerende planningscrack, die ervoor zorgt dat verschillendespecialisten, afdelingen en leveranciers met goesting optimaal mee- ensamenwerken.

Je denkt nu : ja, da’s op m’n lijf geschreven! Ik kan bovendien een account executiveaansturen, me helder uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels énterugkijken op enkele jaren relevante werkervaring.

Wat bieden we je?

Naast eenpree en congé, krijg je een superleuke werkplek (niet voor niets willen klantenhun off-site bij ons doen), superleuke Kunstmaners om je heen met eenvoortdurende honger naar meer, een heel nauwe samenwerking met klanten dievooruit willen.

Dit met denodige add-ons :
 • een MacBookPro,
 • een mobieletelefoon,
 • een hospitalisatie-en groepsverzekering,
 • dagelijksvers fruit,
 • slotenversgemalen koffie,
 • een ruimterras,
 • heel straffecollega’s waar je veel van gaat leren,
 • tonnenliteratuur (als je graag leest),
 • snoep,
 • dito reisjesnaar de beste seminaries en opleidingen.
 • Ready to join us?

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier