Vertegenwoordiger
Discreet
Harelbeke, Bélgica
4 dagen geleden
source : Fundament R&S

Uitdaging

Je wordtverantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimtes in het lokale commerciëleweekblad. Je bezoekt zelf jouwklanten, die bestaan uit KMO’s, plaatselijke handelaren en particulieren.

Jeverzorgt de communicatie en coördinatie tussen het ontwerpbureau, de drukkerijen de bedeler en verstuurt de bewijsnummers op naar de adverteerders.

Jewerkterrein situeert zich in groot Kortrijk en Harelbeke. Je werkt nauw samenmet de eigenaar / zaakvoerder aan wie je ook rapporteert.

Profiel

Je bent een commercieel talent en hebt eenzelfstandige en ondernemende persoonlijkheid. Je behaalde een diploma in een commerciëlerichting en hebt bij voorkeur ervaring in B2B en B2C verkoop.

Je bent eenvlotte communicator en werkt resultaatgericht. Je houdt ervan op te treden alsvertrouwenspersoon en een lange termijn relatie op te bouwen met je klanten.

Jehebt een goede kennis van MS Office.

Aanbod

Een verantwoordelijkeverkoopfunctie met een belangrijke impact op het bedrijfsresultaat. Een dynamische job met een groteautonomie en veel wisselende contacten.

Je komt terecht in eenambitieuze en dynamische onderneming waar initiatief aangemoedigd wordt. Defirma kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur, korte communicatielijnen eneen hands-

on mentaliteit. Er is een volwaardig loonpakket voorzien datovereenstemt met je profiel en ervaring.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier