TOONZAALVERKOPER + CUSTOMER SERVICE
manpower
Roeselare, Belgium
3 dagen geleden

Job Description

Binnen deze functie sta je in voor twee zaken. Enerzijds word je tewerk gesteld in de shop waarbij je instaat om een correcte service te bieden aan de klant.

Je begroet de klant, stelt vragen om de noden in kaart te brengen en je zal de klant begeleiden bij zijn keuze. Daarnaast zal je ook de kassa beheren, de winkel aanvullen en de stock controleren en bijhouden.

Anderzijds staat u in als customer service. Je staat dagelijks in contact met klanten telefonisch, via mail of per post.

Je maakt offertes op en geeft bestellingen op een correcte manier in. Klanten die al een tijdje niets gekocht hebben contacteer je om een nieuwe verkoop te realiseren.

Je beheert jouw klantendossiers administratief. Ten slotte werk je ook nauw samen met externe vertegenwoordigers om hun te helpen bij vragen en wensen van hun klanten.

Client Description

Voor een marktleider in zijn sector ben ik op zoek naar een shopmedewerker in combinatie met customer service (m / v). Dit voor een bedrijf actief in werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Candidate Profile

Voor deze functie ben ik op zoek naar volgend profiel.

Bij voorkeur heb je reeds een twee-tal jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Heb je ervaring met het product is dit een meerwaarde.

Je bent klantgericht en streeft naar een optimale service. Je volgde een technische opleiding of je hebt interesse in het aanleren van het technische aspect.

Je ben administratief sterk en kan vlot werken met Excel. Je beheerst de Nederlandse taal.

Client Offer

Onze klant biedt een gevarieerde sales functie aan in een groeiende, familiale onderneming die tevens marktleider is in de sector.

Na een positieve interimperiode wordt er een vast contract aangeboden. Je geniet van een interne opleiding zowel door collega's als door leveranciers.

Ten slotte geniet je van een competitief loon.

Is deze sales functie precies wat je zoekt?Stuur jouw cv naar office.roeselare manpower.be of bel 051 25 31 70 en vraag naar Sharon Denys.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier