IT Service Performance Manager
Colruyt Group
HALLE, Belgium
8 dagen geleden

Onze afdeling Business Processen en Systemen verbetert de businessprocessen, informatiestromen en communicatiesystemen voor Colruyt Group.

Een uitdaging voor zo’n grote familie van bedrijven. Als service performance manager ben je verantwoordelijk voor de operationele IT-processen.

Vanuit je expertise in servicemanagement ondersteun je de service- en procesverantwoordelijken op diverse niveaus. Je helpt de operationele processen mee in te richten en je bewaakt de uitbating en support ervan.

Daarnaast werk je mee aan projecten of pakketimplementaties en zorg je er mee voor dat alle niet-functionele vereisten duidelijk afgebakend zijn.

In deze functie heb je een overkoepelend zicht op de uitbating en support van alle IT-diensten en -producten. Je werkt enerzijds op een redelijk abstract conceptueel niveau samen met bijvoorbeeld IT-

architecten, -projectleiders en -management en anderzijds verdiep je je samen met solution analisten, software en system engineers in de technische aspecten van projecten en processen.

Volgende operationele processen vallen onder de bevoegdheid van de afdeling Service Management : Service Catalog, Configuration, Deployment (Non-

prod., Training), ICT Operations, Incident, Availability, Request Fulfillment, Performance & Capacity, Knowledge, Monitoring, Problem, Service Level, Change, Identity & Access, Service Pricing & Charging, Service Continuity, Security (Compliancy, Audit) en Asset Lifecycle.

Je werkt in ons kantoor in Halle, Deinze of Haasrode.

Profiel

 • Kennis en ervaring Je behaalde een bachelor- of masterdiploma in IT en hebt minstens 3 jaar ervaring met servicemanagementprocessen (bv. ITSM en ITIL).
 • Talenkennis Je bent in staat om vlot een gesprek te voeren in het Nederlands, Frans en Engels.
 • Verantwoordelijkheid Je hebt zin voor coördinatie en neemt je verantwoordelijkheid op over de aan jou toegewezen processen.
 • Analyse Je denkt procesmatig en werkt analytisch en synthetiserend. Je behoudt het overzicht, maar kan ook in detail gaan.
 • Communicatie en enthousiasme Je legt vlot contacten en communiceert duidelijk. Dankzij je dynamische en ondernemende persoonlijkheid enthousiasmeer je collega’s en leidinggevenden met gemak.
 • Wij bieden

 • Sociale job Je komt continu in contact met verschillende medewerkers en teams binnen BP&S en bij uitbreiding heel Colruyt Group.
 • Dat biedt je de kans om een uitgebreid professioneel en persoonlijk netwerk uit te bouwen.

 • Impact Je realiseert projecten die belangrijk zijn voor de werking van onze organisatie. En dat geeft energie!
 • Continu bijleren Je leert elke dag bij van je collega’s en krijgt ook permanent de mogelijkheid tot zelfontplooiing en bijscholing.
 • Extralegale voordelen Boven op een mooi nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier