Technisch Vertegenwoordiger (regio Limburg)
Deba
regio Limburg, Belgium
3 dagen geleden

Functie

Je volgt de bestaande klanten nauwgezet op en via een gestructureerde, gerichte en georganiseerde prospectie bouw je het klantenbestand verder uit.

Je doorloopt het volledige verkooptraject zelfstandig : van prospectie, demonstratie, technische uitleg, onderhandelingen, offertes opmaken, offertes opvolgen, het afsluitingsgesprek tot en met de naverkoop.

Je staat de klant bij met technische informatie en kan zo meer diepgang geven aan het verkoopstraject. Deze dagelijks klantencontacten houd je bij via een CRM-

ERP-pakket. Je bewerkt de regio Limburg.

Profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma Elektriciteit en hebt al enkele jaren commerciële ervaring, bij voorkeur in de industriële elektriciteit.

Je kan overweg met de meest courante computerprogramma’s en kan zelfstandig instaan voor een accurate administratie. Je bent communicatief ingesteld en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans.

Kennis van het Engels is een pluspunt. Je bent stressbestendig en kan overweg met deadlines. Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel.

Aanbod

We bieden een stabiele job in een groep van bedrijven die mee bouwt aan de toekomst. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Plaats van tewerkstelling

Regionale zetel Limburg :

Westlaan 268, 3550 Heusden-Zolder

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier