Assistent(e) werkplaatsverantwoorde  
Group Tormans
West-Vlaanderen
3 dagen geleden

Objectives

Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in Ieper, is men op zoek naar assistent(e) werkplaatsverantwoordelijke.

Tasks

Als assistent(e) werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor de coördinatie en de planning van de werkplaats. Je controleert de werkzaamheden en ondersteunt dit team bij technische problemen.

Je vormt het aanspreekpunt voor de veiligheid en de orde en de netheid op de werkvloer. Je staat deels in voor de receptie van de werkplaats (verwerken en opvolgen van binnenkomende orders).

Samen met de werkplaatsverantwoordelijke optimaliseer je de bestaande procedures en werk je nieuwe procedures uit ter bevordering van de kwaliteit en efficiëntie van de werkplaats.

Daarnaast behoren het budgettair opvolgen van de herstellingen alsook enkele administratieve taken tot jouw takenpakket.

Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke en onderhoudt nauw contact met de planning.

Bachelor automechanica

Minstens 10 jaar ervaring in een gelijkaardige job

Talenkennis : NL, EN, FR

Dynamische en flexibele houding

Leidinggevende vaardigheden

Sterk computervaardig - kennis Navision is een pluspunt

Zaterdagwerk vormt geen probleem

Offer

Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier