Medewerker Verkoop
Texaco
Vosselaar
8 dagen geleden

Ons bedrijf

Texaco is één van de hoofrolspelers in de brandstofmarkt én een snelgroeiende Retail organisatie op de Europese markt. Het netwerk bestaat uit meer dan 800 tankstations verspreid over de gehele Benelux.

Wij voorzien in de behoeften van iedereen die onderweg is met een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvolle producten en diensten.

Op onze sites zijn onder meer shops, vers bereide broodjes, restaurants en hotels te vinden.

De functie

Ben jij dat enthousiaste, commerciële en servicegerichte talent die perfect weet in te spelen op de behoeften van de klant?

Haal jij voldoening uit het creëren van een goede sfeerbeleving in onze shop / bakery / restaurant en vind jij het prettig om voor en met mensen te werken?

Dan zoeken wij jou! Door vakgerichte cursussen en trainingen leer jij alles over onze producten en blijf jij je continue ontwikkelen om jouw verkoopervaring en servicegerichtheid te verbeteren.

Naast jezelf, motiveer je ook je collega’s om net een stapje extra te zetten om samen nog succesvoller te worden.

Jouw profiel

 • Je bent klant- en servicegericht, representatief en straalt enthousiasme uit
 • Verkoopervaring binnen een Retail, Horeca of Food organisatie
 • Je bent flexibel inzetbaar, doordeweeks en in het weekend
 • Ons aanbod

 • Een prima salaris en personeelskorting
 • Een zeer afwisselend takenpakket binnen een leuke werkomgeving
 • Heb je ambitie dan zijn er voldoende doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Meer informatie

  Klantgerichtheid, gedrevenheid, een sfeer van saamhorigheidsgevoel en onderlinge betrokkenheid zijn kenmerkend voor Texaco.

  Als jij je hiertoe aangetrokken voelt en je voldoet ruimschoots aan het functieprofiel, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!

  Uren : 20 tot 35

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier