Monteur/Technieker Sporthallen
Janssen-Fritsen nv
Temse, Belgium
8 dagen geleden

Monteur / Technieker Sporthallen

17 September 2018

Vanwege nationale en internationale groei zijn wij ter uitbreiding van onze projectenorganisatie op zoek naar geschikte kandidaten (m / v) voor de fulltime functie (m / v) van :

Monteur / Technieker Sporthallen

De functie Na een gedegen inwerkperiode, waarin je kennismaakt met alle werkzaamheden en de producten, word je zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van montagewerkzaamheden c.

q. projecten, welke variëren van reparaties en kleine montagewerkzaamheden tot het volledig inrichten van een nieuwe sportaccommodatie met vaste en losse toestellen.

Uw profiel Wij zijn op zoek naar sportieve kandidaten met een technisch werk- en denkniveau. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, bent servicegericht en accuraat en je denkt in oplossingen.

Je hebt een goede en brede praktische handvaardigheid en een aantal jaren aantoonbare ervaring met het uitvoeren van montagewerkzaamheden, bij voorkeur in de buitendienst.

Je bent in staat goed zelfstandig en met collega’s samen te werken. Werken op hoogte is voor jou geen probleem. Tenslotte ben je in het bezit van een B-

rijbewijs en woon je centraal in het land.

Ons aanbod

Een uitdagende functie met een breed takenpakket, waarin je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Daarnaast bieden wij een prima arbeidsvoorwaardenpakket.

Je gaat werken bij een succesvol bedrijf met een leidende positie in de markt met aansprekende producten en merken; financieel gezond en een helder en ambitieus groeiscenario voor de toekomst.

Geïnteresseerd in deze technische uitdaging?

E-mail dan je motivatiebrief met C.V. naar i.claus janssen-fritsen.be.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier