Manager Kassa en Klantenonthaal
Carrefour
Belgium
1 dag geleden

Jobbeschrijving

Als Manager Kassa en Klantenonthaal in één van onze winkelssta je in voor een klantgerichte service in de winkel, voor het onthaal van de klanten en voor een vlot verloop van de klantenstroom aan de kassa’s.

Daarnaast neem je een belangrijke rol op in het human resources management van de winkel. Je rapporteert aan de winkeldirecteur en bij haar / zijn afwezigheid neem je de initiatieven en beslissingen die nodig zijn voor het goed functioneren van de winkel.

Je bent het aanspreekpunt en de gesprekspartner voor de klant , garandeert een correcte informatie en bespreekt haar / zijn suggesties met de betrokken teams.

Om de klantentevredenheid verder te ontwikkelen focus je op de vriendelijkheid, de dienstverlening en het professionalisme van alle medewerkers in de winkel.

Je benut de opportuniteiten en initieert en implementeert acties om het elke dag nog beter te doen. Het dagelijks reilen en zeilen van het front-

end (kassalijn en onthaal) en het team kassiers(ters) is jouw verantwoordelijkheid. Als manager en coach, stuur je je medewerkers aan en creëer je een hecht team.

Je motiveert en begeleidt hen in hun professionele ontwikkeling. Verder bevorder je een aangename en gezonde werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

Je beheert en optimaliseert de uurroosters van de winkel in functie van de klantenstroom en het werkvolume. Je neemt doordachte beslissingen op basis van de resultaten van je afdeling.

Je analyseert dagelijks de cijfers en resultaten, spoort afwijkingen op en werkt actieplannen uit. Je denkt mee met het bedrijf en onderneemt initiatieven die bijdragen aan Carrefour van morgen .

In samenwerking met de winkeldirecteur en de HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het geheel van de operationele HR-

taken in de winkel en voor het implementeren van het HR-beleid : overdracht van informatie en contacten met het sociaal secretariaat, toepassing van procedures en wetgeving, rekrutering, aanwerving en onthaal van nieuwe medewerkers, opleiding en verdere ontwikkeling van medewerkers Zo ondersteun je de winkeldirecteur in het positioneren van Carrefour als aantrekkelijke werkgever.

Je positieve ingesteldheid, engagement en toewijding, maken je tot een ware ambassadeur van Carrefour die deze waarden op een inspirerende manier uitdraagt naar de medewerkers.

Competenties

Herken je jezelf in deze jobbeschrijving?

Dan ben je vast en zeker :

 • Klantgericht in alles wat je doet
 • Een eerste ervaring rijk als manager en coach
 • Een man / vrouw van het terrein
 • Vastberaden om je doelen te bereiken
 • Sterk in plannen en organiseren
 • Flexibel, je vindt routine maar niks
 • Efficiënt in het analyseren van situaties
 • Je bent tevens in het bezit van een Bachelor- of Masterdiploma en / of je hebt relevante ervaring binnen de verkoop, retail, horeca of catering.

  Je spreekt Nederlands, Frans of beide naargelang de locatie van de winkel.

  Jobaanbieding

 • Een interessante job waarin je je focus op de klant en je people management kan combineren.
 • Een dynamische en klantgerichte werkomgeving
 • Een boeiende job waarin je je vaardigheden en kennis door middel van voortdurende vormingen kan ontwikkelen en verruimen.
 • Reële doorgroeimogelijkheden
 • Een aantrekkelijk salaris en een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen
 • Je maakt deel uit van het succes van de tweede grootste speler van de distributie wereldwijd.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier