Casemanager WABO - vergunningverlener BOUW
YACHT
Limburg
8 dagen geleden

Over de functie

Je bent belast met de toetsing van bouwplannen, het verlenen van bouwvergunningen en het houden van toezicht op de naleving van bouwvoorschriften.

Daarnaast houd je je bezig met de vergunningverlening en handhaving van de milieuwet- en regelgeving. Belangrijk bij de uitvoering van deze taak is een meedenkende’ houding.

Dit betekent dat niet alleen wordt gekeken wat wel of niet kan, maar dat ook adviezen worden gegeven voor mogelijke oplossingen.

Taken :

 • Het toetsen / coördineren van WABO vergunningaanvragen en in dat kader :
 • het inwinnen van adviezen van welstands- en monumentencommissie, brandweer en andere relevante instanties,
 • het vervullen van een centrale rol in het bewaken van de voortgang van de advisering binnen de wettelijke termijnen en de coördinatie met de milieuvergunning en andere vergunningen;
 • het toetsen van aanvragen aan het bestemmingsplan, Bouwverordening en relevant gemeentelijk beleid zoals aanpasbaar en duurzaam bouwen;
 • het toetsen van bouwplannen aan het Bouwbesluit op het gebied van veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid en energiezuinigheid en de daarbij behorende NEN-normen.
 • Het vastleggen van de resultaten van de uitgevoerde toets per bouwplan en in dat kader het concipiëren van adviezen, brieven en de gemotiveerde beschikking (vergunning of weigering).
 • Het voeren van vrijstellingsprocedures.
 • Het fungeren als aanspreekpunt voor de belanghebbende die een bouwvoornemen heeft en het functioneren als coördinatiepunt naar de relevante organisatieonderdelen en externe partijen.
 • Functie-eisen

  Wij zoeken een kandidaat met een HBO-opleiding Bouwkunde, Kandidaat is in staat zijn eigen werk te plannen en te organiseren.

  Daarnaast beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, een goede teamgeest, resultaatgerichtheid en een toegewijde inzet.

  Arbeidsvoorwaarden

  Bij Yacht kun je alle kanten op :

  Kom je in dienst bij Yacht, en voer je diverse projecten uit bij onze opdrachtgevers? Daarvoor kennen we een prima CAO met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Een lease-auto behoort bij deze functie tot de mogelijkheden. Minstens even interessant zijn je ontwikkelmogelijkheden; leerzame projecten, aangevuld met opleidingen en cursussen.

  Want jezelf blijven ontwikkelen vinden we bij Yacht erg belangrijk.

  Geef je de voorkeur aan een dienstverband direct bij onze opdrachtgevers? Dat kan, want werving & selectie maakt een belangrijk deel uit van onze dienstverlening.

  Nieuwsgierig? Ik vertel je er graag meer over.

  Bedrijfsinformatie

  Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt.

  Ons doel is optimaal resultaat : professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

  Yacht detacheert professionals vanuit een dienstverband, maar bemiddelt ook voor vaste banen bij opdrachtgevers (werving & selectie)

  De opdrachtgevers van Yacht Construction & Infrastructure Maastricht / Eindhoven zijn met name gemeenten, provincie en waterschappen in Limburg (en Brabant).

  Volg onze vacatures op www.yacht.nl / vacatures

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier