Project Ingenieur (M/V) MBO
MCA IT SERVICES
Flandre
7 dagen geleden

Job Inhoud

Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende onderdelen van het project. Tijdens de eerste fase ben je betrokken bij het uitwerken van het concept.

Ook zal je met de klant over de verschillende oplossingen overleggen waarna je de gedetailleerde uitwerking met de specialisten mee begeleid.

Tijdens de uitvoeringsfase wordt er van je verwacht dat je de werken / installaties opvolgt. Doorheen deze verschillende fases heeft u contact met klant, leveranciers, interne specialisten, projectmanager en andere project ingenieurs.

Gewenst profiel

üU bent in het bezit van een diploma burgerlijk of industrieel ingenieur elektromechanica / mechanisch / elektriciteit of bent gelijkwaardig door ervaringen binnen de industriële sector.

üEen eerste werkervaring binnen de industrie of een goede stage is een plus.

üKennis van het Nederlands en Engels, kennis van Frans is een plus.

üTot slot zoeken we iemand die beschikt over sterke organisatorische en technische vaardigheden, autonoom en projectmatig kan werken, steeds op zoek is naar nieuwe uitdagingen en oplossingen, en zowel individueel als in een team sterk presteert.

Bent u op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf, met een gepersonaliseerde aanpak en carrière mogelijkheden?

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier