Kandidaat Rayonverantw. Colruyt Vosselaar
Colruyt Group
BE
25 dagen geleden

Als kandidaat-rayonverantwoordelijke krijg je een intensieve opleiding om op termijn de functie van rayonverantwoordelijke op te nemen.

Dat hangt af van onder andere je competenties, je persoonlijke groei en je ervaring.

Je start aan de basis. Dat betekent dat je op de winkelvloer de taken van een bediende-verkoper uitoefent (rekken aanvullen, kassataken, klanten te woord staan ).

Zo krijg je een degelijke productkennis en een overzicht van het winkelgebeuren. Na verloop van tijd ga je een of meerdere afdelingen beheren als verantwoordelijke :

Eens rayonverantwoordelijke sta je in voor de begeleiding, ontwikkeling en opvolging van je collega s. Dat doe je voor zowel voor je eigen afdeling als voor de winkel en met respect voor elke medewerker.

Je zorgt voor een goede werksfeer binnen de ploeg en staat ook in voor het onthaal en opleiden van je collega s. Je bent het aanspreekpunt van je team.

Je organiseert en neemt deel aan verschillende overlegmomenten.

Op commercieel vlak ben je de eindverantwoordelijke binnen jouw afdeling. Je blijft daarbij ook actief meewerken op de winkelvloer.

Je bent op de hoogte van de presentatie, de winkelacties, lokale gebeurtenissen en het reilen en zeilen van de winkel. In het kader daarvan neem je verschillende initiatieven zodat je afdeling daarop is afgestemd.

Je bent dus het gezicht van jouw afdeling binnen de winkel.

Daarnaast zorg je voor een optimale bezetting en werkplanning. En je stelt zowel op korte als op lange termijn vooruitzichten op van het zakencijfer en de productiviteit van je afdeling.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier