SAP Master Data Administrator
La Lorraine Bakery Group
Erpe-Mere
17 dagen geleden

Jouw taken

Je bent verantwoordelijk voor het creëren, verwerken en beheren van de masterdata in onze systemen : activatie van nieuwe winkels en producten, het up-

to-date houden van productlijsten en prijzen, opzetten van promoties, Je neemt een sleutelrol op in het verzamelen, interpreteren, analyseren en eventueel corrigeren van de verschillende data, die aan de basis ligt van correcte financiële en commerciële rapporteringen.

Je bent het aanspreekpunt (SPOC) voor de verschillende winkelpunten, bij problemen of vragen omtrent kassatoepassingen. Je werkt actief mee aan de implementatie van best practices rond Master Data.

Tevens het zelfstandig opvolgen van gemaakte afspraken met de betrokken afdelingen, en het bewaken van de Master Data standaarden.

Het testen en valideren van nieuwe concepten en functionaliteiten. Het helder communiceren naar de gebruikers toe over nieuwe ontwikkelingen en begeleiden van verbetertrajecten waar mogelijk.

Het documenteren, creëren en up to date houden van handleidingen en procedures omtrent system management. Je rapporteert aan de store systems manager.

Jouw profiel

 • Je hebt een passie voor data en hebt bij voorkeur ervaring in gelijkaardige functie.
 • Kennis van SAP is een belangrijke troef.
 • Je kunt autonoom, gestructureerd en nauwkeurig werken en toont initiatief.
 • Je blinkt uit op vlak van analytisch inzicht en bent creatief in het uitwerken van oplossingen.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Frans.
 • Je bent vlot in omgang en bezit goede communicatie skills.
 • Ons aanbod

  Je komt terecht in een dynamische, ondernemende bedrijfscultuur waarbij change en innovatie een belangrijke constante is.

  La Lorraine Bakery Group biedt je een boeiende en gevarieerde functie met de mogelijkheid om zelf accenten te leggen en je krijgt de kans mee te bouwen aan de sterke merken Panos en Deliway.

  Postuler pour ce job Retour à la page précédente

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier