Meet-up with YACHT Legal Overheid 27 september
YACHT
Landelijk
1 dag geleden

MEET-UP YACHT LEGAL

Wij komen graag in contact met juristen bestuursrecht die een tweede of derde stap in hun carrière willen maken als jurist bij de (rijks)overheid en zich verder willen ontwikkelen als professional.

Nieuwe collega’s die ervaring willen opdoen bij de mooiste opdrachtgevers, inhoudelijk betrokken en enthousiast zijn, afwisseling zoeken én vakgenoten willen ontmoeten.

Deze Meet-up is vooral bedoeld om kennis te maken met YACHT en meer te weten te komen over wat het werken als interim professional inhoudt.

En wie weet verlaat jij deze avond met een dienstverband bij YACHT in het vooruitzicht! Ook ZZP'ers die meer willen weten over opdrachten via YACHT ontmoeten wij graag.

YACHT in het kort

Als interim professional bij YACHT ben je verbindend, daadkrachtig en deskundig. Samen met jouw collega interim professionals werk je aan je eigen ontwikkeling en die van onze klanten.

Je gaat verschillende opdrachten doen binnen jouw expertise waarbij wij ook kijken naar de uitdaging voor jou. Opdrachten op het gebied van het bestuursrecht (denk aan rollen als jurist bezwaar en beroep, handhaving, vergunningverleniing, APV of juridisch beleidsadviseur).

Elke opdrachtgever en elke situatie is anders, hierdoor neem je elke keer best practices mee en help je een volgende opdrachtgever ook weer vooruit.

Daarnaast heb je binnen YACHT betrokken en enthousiaste collega's die ook met elkaar meer uit hun expertise halen. Zo kun je je aansluiten bij een van onze expert-

teams, zelf een nieuw initiatief starten, een whitepaper schrijven of een nieuwe tool ontwikkelen. Buiten de vakinhoudelijke ontwikkeling helpen we je natuurlijk ook om op je persoonlijke competenties vooruit te komen.

Als je hier behoefte aan hebt, beschikken we over verschillende coaches om je te helpen.

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil je meer weten? Kom dan naar onze Meet-up op donderdag 27 september tussen 18.00 en 21.

00 uur bij YACHT in Utrecht (langs de A2).

Tijdens de Meet-up ontmoet je ons team, bestaande uit sales- en recruitment consultants. We vertellen je graag meer over onze opdrachtgevers, opdrachten en wat je van ons kunt verwachten.

Ook zullen onze interim professionals, echte ervaringsdeskundigen, je meenemen in hun ervaringen en de uitdagingen die ook jij mogelijk aan gaat!

Programma

18.00 - 19.00 uur Inloop en buffet

19.00 - 19.30 uur Centrale aftrap en presentatie over Yacht

19.30 - 20.30 uur Kennismaking met consultants Yacht & interim professionals

20.30 - 21.00 uur Netwerkborrel

Herken jij jezelf?

 • Jij bent ambitieus, resultaatgericht en een netwerker
 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleding Rechten (bij voorkeur Master Staats- en Bestuursrecht)
 • Je bent toe aan een 2e of 3e stap in jouw juridische loopbaan
 • Je hebt je eerste ervaring als jurist opgedaan binnen Rijk, provincie of gemeente
 • Je bent bij voorkeur fulltime (36 uur per week) beschikbaar, 32 uur is ook bespreekbaar
 • Je wilt je verder ontwikkelen tot een echte professional in het Legal vakgebied en in verschillende opdrachten bij diverse overheidsorganisaties nieuwe ervaringen opdoen en jouw kwaliteiten optimaal inzetten
 • Vanuit jouw vakmanschap snap jij precies wat er moet gebeuren om onze opdrachtgevers verder te helpen. Je gaat snel tot actie over en brengt met je bevlogenheid en enthousiasme anderen ook in beweging.
 • Wil jij hierbij zijn? Reageer dan met je CV op deze post, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

  Wanneer je onverhoopt al andere plannen hebt op deze avond, maken wij graag een andere afspraak met jou.

  Arbeidsvoorwaarden

  YACHT biedt jou een uitdagende baan waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Je kunt hierbij rekenen op een contract met een mooi salaris, bonusregeling en de mogelijkheid tot een leaseauto.

  Er zijn ruime mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen via de Yacht Academy. YACHT begeleidt jou in het opstellen en uitvoeren van je persoonlijk ontwikkelingsplan, om samen te blijven werken aan jouw ambitie.

  Daarnaast kun je regelmatig deelnemen aan inhoudelijke kennissessies om kennis op te doen, jouw collega's te ontmoeten en te netwerken.

  Ook voor ZZP'ers zijn er legio mooie opdrachten beschikbaar met goede tarieven.

  Bedrijfsinformatie

  Wil jij samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen!

  YACHT is dé organisatie van en voor professionals. Wij bieden uitdagend werk bij inspirerende organisaties. Werken bij en voor YACHT betekent toegang tot ons netwerk.

  In dit netwerk ontmoet je professionals die net zo gedreven zijn als jij. Om kennis en ervaringen te delen. Om samen verder te komen. Kom jij in ons netwerk?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier