TECHNIEKER 2 PLOEGEN | ELEKTRISCH EN MECHANISCH ONDERHOUD | KEMPEN
manpower
Brecht, Belgium
3 dagen geleden

Job Description

Als storingstechnieker sta je in voor de depannage van diverse uitdagende productiemachines. Dit gaat van industriële persen tot zetmachines.

Je bent verantwoordelijk voor het vlotte technische verloop van de productie, door ervoor te zorgen dat pannes snel opgelost worden.

Door een grondige analyse weet je dus snel de problemen bloot te leggen en deze te verhelpen.

Heb je er geen probleem mee om samen met je collega's in een ruwere omgeving te werken en dit in een ploegensysteem. Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Client Description

Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière.

Ik ben Yana en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven?

Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een internationaal productiebedrijf en wereldleider in zijn sector. Voor de vestiging in de Kempen zijn we op zoek naar een (m / v) STORINGSTECHNIEKER in 2 PLOEGEN

Candidate Profile

Je hebt een technische A2 opleiding behaald, dit in een technische richting. Veel ervaring is niet vereist, potentieel en motivatie des te meer.

Je krijgt de kans om eigen ideeën uit te werken, daarom zoeken we dus ook iemand die out of the box kan denken en oplossingen voorstelt.

Gezien je bij pannes snel moet kunnen optreden, verwachten we dat je kan werken onder een gezonde dosis stress en dat je resultaatgericht denkt en werkt.

Client Offer

Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die zijn medewerkers de mogelijkheid geeft om zichzelf tot een nog hoger niveau te tillen.

Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring. Een servicewagen staat eveneens ter jouwe beschikking, woon-werk verkeer inbegrepen.

Interesse? Stuur je cv naar yana.tilborghs manpower.be of bel op het nummer 03 217 97 20 voor meer informatie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier