Multidisciplinair Projectmanager
ARCADIS Belgium nv
Doel, Belgium
6 dagen geleden

Functie

Ter versterking van ons team in Doel, wensen wij ons team te versterken met een Projectmanager voor de bouw van een nieuwe installatie voor water en afvalbehandeling.

Dit is een multidisciplinair project waarbij mechanische, elektrische en I&C kennis van belang zijn. Je beheerst de volledige projectcyclus, van definitie naar ontwerp, detail-

ontwerp, realisatie, indienstname en nazorg.

In een eerste fase zal je de scope van het project verduidelijken en vastleggen en richting geven aan de technische oplossing en basisontwerp.

Je bepaalt de high-level planning en de procurement strategie en maakt een budgettaire inschatting op.

Je bereidt dit dossier voor en legt het voor aan het investeringscomité.

TIjdens de uitvoering van het project, volg je op of planning, kwaliteit en budget in lijn blijven met het project beheersplan en stuur je bij waar nodig.

Je organiseert en coördineert het projectteam en fungeert als aanspreekpunt voor andere departementen, onderaannemers en externe leveranciers in het project.

Profiel

Je bent burgerlijk ingenieur of gelijkwaardig door ervaring met minstens 5 jaar ervaring in projectmanagement binnen industriële installaties.

Je hebt bij voorkeur ervaring met multidisciplinaire aspecten van een industriële installatie (mechanisch, elektrisch, instrumentatie), meer specifieke kennis van betoninstallaties is daarbij een pluspunt.

Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel, en kan vlot motiveren, delegeren en bijsturen. Dankzij je sterke communicatieve vaardigheden leg je vlot contact met zowel interne medewerkers als onderaannemers en leveranciers (bij voorkeur in Nederlands, Engels en Frans)

Aanbod

Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps-

en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

Benieuwd naar wat jouw toekomstige collega’s te vertellen hebben over Arcadis?

Offre

Arcadis offre un environnement de travail intéressant et agréable où vous pouvez évoluer et vous développer. Au sein d’Arcadis vous trouverez de la place pour l'initiative et la prise de responsabilités.

Nous avons une large gamme de formations durant lesquels nous investissons dans vos talents.

Nous trouvons l'équilibre travail-vie privée de nos employés extrêmement important, cela se traduit par des heures de travail flexibles.

Nous offrons aussi des possibilités de home working. En outre, nous vous offrons un package d'avantages extra-légaux : chèques-

repas, assurance groupe et assurance hospitalisation ainsi que de jours de repos compensatoire (RTT).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier