Sales Advisor/ Verkoopmedewerker (Part time)
WED2B
Antwerp, BE
16 dagen geleden
source : Fashionunited
 • Er zijn meerdere redenen waarom WED2B een geweldige plek is om te werken. Wij zijn een FastTrack Top 100-bedrijf uit de Sunday Times en bieden met trots een vriendelijke, professionele omgeving voor zowel onze klanten als onze medewerkers.
 • Werken bij WED2B is niet alleen een baan, maar een carrière met veel mogelijkheden om binnen het bedrijf te leren én te groeien.

  Je stapt op een zeer spannende tijd in om deel uit te kunnen maken van WED2B aangezien we blijven groeien als leader in de bruidsindustrie.

  Onze nieuwe winkel opent zeer binnenkort en we zijn op zoek naar getalenteerde, gepassioneerd koonings-van verkoopadviseurs die willen ontwikkelen en te genieten van het werken binnen een gloednieuw team, om een uitstekende klantenservice te krijgen om onze bruiden en hun entourage te geven, zodat elke koonings zal vind de perfecte trouwjurk voor haar grote dag.

  Aangezien je zult gaan werken met onze bruiden in hun paskamer, moet je over het talent beschikken om direct een relatie op te kunnen bouwen en discreet en hoffelijk te zijn tijdens het passen van de jurk.

  Je wordt de stylist van de bruid en biedt jouw begeleiding op het gebied van pasvorm, aanbrengen van accessoires en eventuele aanpassingen.

  Op een dagelijkse basis word je betrokken bij merchandising, zodat de store er mooi gepresenteerd uitziet en de hoogste mate van voorraadbeheer behouden blijft.

  Sales Advisor / Verkoopmedewerker (Part time) Jouw verantwoordelijkheden :

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden met behoudt van een natuurlijke, vriendelijke en enthousiaste persoonlijkheid.
 • Ervaring binnen de premium mode is vereist en we hebben onze adviseuses nodig om een goed oog voor styling te hebben.
 • Ervaring op het gebied van bruidsmode is ideaal maar niet essentieel omdat we een uitgebreid trainingsschema bieden. Voor jouw inzet voor ons team, belonen we je met :
 • Een competitief salaris en een discretionaire bonus
 • 20 dagen verlof plus feestdagen
 • Royale werknemer korting
 • Training en ondersteuning om jouw carrière te ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf Let op : Vanwege het grote aantal sollicitanten dat we ontvangen, is het moeilijk om te reageren op iedereen die gesolliciteerd heeft.
 • Als je binnen 2 weken niets van ons hebt gehoord, word je helaas niet uitgenodigd voor een gesprek.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier