Wandel Buddy
11.11.11
Mortsel
31 dagen geleden

Voor één van onze bewoners, een fijne dame, van de Vlaslaan zijn wij op zoek naar een dame waarmee zij wekelijks of om de twee weken een fijne wandeling kan maken.

Zij wandelt zeer graag, maar met aangenaam gezelschap wordt dit nog leuker. Voor deze vrijwilligersopdracht hebben we nog geen tijdstip vastgelegd, wij kijken hiervoor samen met u wanneer u vrij bent en of er momenten zijn die ook past in de agenda van onze bewoner.

Vrijwilligers zijn zeer belangrijk voor het sociale netwerk van onze bewoners. Daarom willen wij dat onze vrijwilligers zich thuis voelen binnen onze voorziening.

Wij bieden u :

 • een mentor die u begeleidt in uw vrijwilligerswerk
 • een vrijwilligersovereenkomst
 • een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen
 • één maal per jaar een vrijwilligersfeest
 • een drankje voor tijdens het strijken
 • Bent u iemand die graag wandelt en het ziet zitten om wekelijks of om de twee weken te gaan wandelen met één van onze bewoner?

  Neem gerust contact op met Joyce (onze vrijwilligerscoördinator) voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier