KLANTGERICHTE INSIDE SALES!
manpower
Hoboken, Belgium
7 dagen geleden

Job Description

Als INSIDE SALES zorg je er voor dat het hele verkoopproces in goede banen loopt. Vanaf de offerteaanvraag tot en met de levering, sta jij garant voor een vlotte service naar de klant toe.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en zorgt dat je klant altijd zo snel mogelijk geholpen wordt.

In de communicatie met je klant ga je mee op zoek naar de ideale oplossing voor zijn behoeften. In samenwerking met de collega's op de baan maak je offertes op en volg je ze proactief verder op.

Client Description

Onze klant is een welgekende industriële dienstverlener met een ontzettend uitgebreid assortiment aan technische componenten.

Net het brede toepassingsgebied (qua producten, klanten én service) maakt van deze organisatie een uitdagende en gevarieerde werkomgeving.

Om hun groeiend team te vervolledigen, zijn ze op zoek naar een getalenteerde INSIDE SALES voor het Service Center Antwerpen!

Candidate Profile

Een technische achtergrond of voorkennis is niet vereist, maar een affiniteit wel! Je wordt grondig opgeleid om het (technische) productgamma te leren kennen, maar een algemene interesse voor techniek is dus wel noodzakelijk.

Je gaat proactief te werk en werkt graag in team.

Je bent commercieel, administratief sterk, communicatief én klantgericht (klanttevredenheid draag je hoog in het vaandel!)

Ervaring met SAP en / of binnen een technisch-commerciële binnendienstfunctie zijn uiteraard een plus, net zoals een bachelordiploma in een technische of commerciële richting!

Je spreekt perfect NL, Frans is een bonus.

Client Offer

Je maakt deel uit van een dynamisch team van een tiental topcollega's in de Haven van Antwerpen.

Verwacht je aan een open, collegiale sfeer. Hard werken : ja! Maar ook absoluut tijd voor plezier : )

Je wordt correct verloond (afhankelijk van je ervaring) en er is ruimte voor opleidingen en persoonlijke groei.

Ben jij de commerciële multitasker die wij zoeken? Solliciteer dan NU en stuur je CV naar office.antwerpen manpower.be! Succes!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier