PISTOOLSCHILDER M/V
manpower
Meeuwen-Gruitrode, Belgium
7 dagen geleden

Job Description

Jij komt terecht in een bedrijf dat metalen constructies produceert. Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van deze constructies.

Dit is op basis van luchtdruk en een verfpomp. Nadat het spuiten afgerond is ben je ook verantwoordelijk voor het oplijsten van de afgewerkte producten.

Dit kan zowel met pen en papier als met een computer gebeuren.

Client Description

Voor een vooraanstaand bedrijf uit de regio Bree-Meeuwen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pistoolschilder (m / v).

Candidate Profile

Je hebt minimum een beginnende ervaring als pistoolschilder. Naast het schilderen ben je ook verantwoordelijk voor het oplijsten van de afgewerkte producten.

Je moet dus ook een beperkte administratie voor je rekening nemen.

Nauwkeurig werken is een must!

Client Offer

Je krijgt een marktconform loon aangeboden. Daarnaast maak je op termijn kans op een vast contract. Het uurrooster is van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 14u45 (maar de voorkeur is dat je hier flexibel in bent).

Interesse? Laat dan zeker iets weten op 089323990 of via office.bree manpower.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier