Digital analytics expert
Colruyt Group
BE
5 dagen geleden

Apps, sociale media, websites Online aanwezigheid wordt steeds belangrijker. Om die digitale kaart verder uit te spelen, bouwt het communicatiebureau CCX zijn digitale team verder uit met een vierde Analytics expert.

Je komt terecht in het Communication Data & Analytics team. Het totale team telt een 7-tal personen en bestaat uit een mix van digitale analisten en technische experts in datacaptatie.

Als digital analytics expert ondersteun je verschillende merken van Colruyt Group bij hun digitale activiteiten. Je verzamelt en interpreteert data van verschillende online touchpoints (sites, apps, e-mails, campagnes ).

Je gaat samen met de partner op zoek naar relevante meetpunten en KPI’s die bijdragen tot de online gebruikservaring van de gebruikers en tot het behalen van communicatiedoelstellingen.

Eenmaal deze meetpunten bepaald zijn, zit je samen met technische experten die er voor zorgen dat de gevraagde meetpunten geïmplementeerd worden en dat de data richting analytics tools kan stromen.

Je voornaamste rol is het uitwerken van analyses en aanbevelingen die je communiceert naar collega’s van marketing, business intelligence, online verkoop .

 • Zo draag je bij tot de ontwikkeling van onze digitale touchpoints en ondersteun je de online groei van onze merken.
 • Je krijgt de kans om je te verdiepen in verschillende specialisaties die te maken hebben met de ervaringen van gebruikers op onze digitale kanalen : gaande van campagne-

  of media-analyse tot A / B of multivariate testing. Liever bezig met de technische kant van al dat meten of het verbinden van verschillende databronnen?

  Ook daar geven we je de vrijheid om je als expert verder te ontwikkelen.

  Zin voor initiatief en goede communicatievaardigheden zijn essentieel voor deze job. Je hebt vaak contact met interne collega’s en partners bij onze merken en je geeft graag advies.

  Je bouwt een netwerk uit en brengt complexe informatie over op het niveau van je gesprekspartner. Zo kan je bijvoorbeeld op dezelfde dag een tagging guide bespreken met developers en een analyserapport met marketeers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier